reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gratulacje dla czerwowych mamuś i ich maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tez sie popłakałam jak bóbr :!

Aestima - gratulacje kochana !!!

Emiolka - świetny ten twój cudaczek a jakie miny robi hehe :-) ja to coś za dużo płacze hehe :-)

reklama
Aestima wielkie gratulacje dla ciebie i Mieszka! Odpoczywaj kochana i ciesz się swoim najwiekszym szczęściem!

Emiolka... jaki sliczny Mariuszek... jakie ma słodkie policzusie!!!
Odrazu się nasówa jedna myśl... żeby całować te policzusie do czerwoności!!!:-D:-D:-D
Słodziak i jakie ma świetne czarne kłaczki!!!

Ironia ja też sie pobuczałam!! Też jakaś płacząca ostatnio jestem;-)
No to czas dziołszki na nas;-)

Zauważyłyście że jak do tej pory to sami faceci się rodzą?? Taki im się spieszy:-D:-D:-D
A gdzie księżniczki nasze????:-):-)

Aestima, gratuluję bycia już 100% mamusią. Przeszłaś swoje ale Twoje szczęście jest już z Tobą. Zaraz się poryczę... ściskam Was mocno i ucałuj koniecznie Mieszka.
Emiolka wielkie gratulacje, Mariuszek jest cudny :-)

Aestima, Emiolka, Anadriel - Dziewczyny gratuluje wam tego szczęscia na które tak długo czekałyście, życzę wam dużo zdrówka i pociechy z bobasków!!!! - ale się wzruszyłam ze to już tak się rozpędziło!!

reklama
emiolka serdecznie Ci gratuluje! Mariuszek jest śliczny :-)

Aestima gratulacje dla Ciebie i Mieszka! Ból szybko zapomnisz, a Miesio wynagrodzi Ci wszelkie trudy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry