reklama
koriander
Fanka BB :)
Dziewczyny jadłyście kiedyś smażone lody???? Wiecie jak je przyrządzić? Jedliśmy je kiedyś na deser w świetnej orientalnej knajpce i już długo za mną chodzą..wiem że smaży się dobrze zmrożoną kulkę lodów krótko w gorącym oleju po zanurzeniu jej uprzednio w cieście... i je się chrupiące cieplutkie pyyyyyszne a w środku jeszcze zimne lody
Dziewczyny jadłyście kiedyś smażone lody???? Wiecie jak je przyrządzić? Jedliśmy je kiedyś na deser w świetnej orientalnej knajpce i już długo za mną chodzą..wiem że smaży się dobrze zmrożoną kulkę lodów krótko w gorącym oleju po zanurzeniu jej uprzednio w cieście... i je się chrupiące cieplutkie pyyyyyszne a w środku jeszcze zimne lody
woww pierwszy raz słyszę, ale musi być pyszne
koriander
Fanka BB :)
woww pierwszy raz słyszę, ale musi być pyszne
coś czuję że bardzo ci zasmakuje Ja je jadłam właśnie jak byłam w ciąży Jak znajdę przepis zapraszam na degustację weekendową :-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
tutaj laski się zachwalająSmażone lody-jak??pomóżcie!! - Forum Wizaz.plcoś czuję że bardzo ci zasmakuje Ja je jadłam właśnie jak byłam w ciąży Jak znajdę przepis zapraszam na degustację weekendową :-)
Podziel się: