reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
jaskieś dobre ciasto na szybko bym zrobiła tylko nie mam pomysłu...
na szybko to babka z kisielem badz biszkopt z bita smietana
milusia21
Fanka BB :)
ale ze mnie czop
tak zawzięcie robiłam sernik (nowy przepis)że zapomniałam o ubitej pianie....
ale nie ma tego złego... i bez tego sernik palce lizać(juz polowy nie ma...)
a z bitej śmietany wymysliłam fajne ciasto(sama!!!!) dodałam wiórek kokosowych(zapiekłam)
w blaszce na spód polozyłm herbatniki na to taki krem(kupny w proszku) czekoladowy
potem tym plackiem z wiórkami i białkimem i na to znów krem, ja to jo a miało byc cos na szybko jutro Wam napisze czy dobre, bo stoi w lodówce na razie, w każdym bądź razie to drugie to ciasto "na szybko"
a z bitej śmietany wymysliłam fajne ciasto(sama!!!!) dodałam wiórek kokosowych(zapiekłam)
w blaszce na spód polozyłm herbatniki na to taki krem(kupny w proszku) czekoladowy
potem tym plackiem z wiórkami i białkimem i na to znów krem, ja to jo a miało byc cos na szybko jutro Wam napisze czy dobre, bo stoi w lodówce na razie, w każdym bądź razie to drugie to ciasto "na szybko"
Ostatnia edycja:
koriander
jak z kokosem to bedzie pyszne :-) wlasnie dzis na ten temat z Lencja rozmawialam, hehe mam obsesje na punkcie kokosow a ta beza kokosowa podpieczona byla zanim przelozylas kremem? Juz mi smaka narobilas a obiecalam sobie ze nie bede slodkiego robicale ze mnie czop
milusia21
jak z kokosem to bedzie pyszne :-) wlasnie dzis na ten temat z Lencja rozmawialam, hehe mam obsesje na punkcie kokosow a ta beza kokosowa podpieczona byla zanim przelozylas kremem? Juz mi smaka narobilas a obiecalam sobie ze nie bede slodkiego robic
tak, juz zapieczoną przełozyłam<wyslac w paczuszce>?hehehhehe
koriander
ale obawiam sie ze dojedzie jeden wielki grzybtak, juz zapieczoną przełozyłam<wyslac w paczuszce>?hehehhehe
milusia21
ale obawiam sie ze dojedzie jeden wielki grzyb
musze się pochwalić !!!
otworzyłam dzis jeden słoiczek dźemu truskawkowego który robiłam!!!rewelacja!!nie żebym była nie skromna ale po prostu wyszedł boski!!nawet moja mama lepszego nie zrobiła
reklama
Podziel się: