squomage
Fanka BB :)
Ivka wiesz moja kolezanka jak miala pierwsze zdrowe dziecko to nawet lody piecioprzemianowe jadla a teraz dopiero sie uczy przy drugim niezdrowym zywienia i teraz mozna rozroznic co dobre a co zle.Ja z tych widzisz przycisnietych do muru.Jak wchodzilam w pp chcialam tylko pomoc dziecku ,potem sobie ze wzdeciami teraz po przeszlo poltora roku juz wiem gdzie kazdy czlonek rodziny ma przetarte choc z poczatku tego nie zauwazalam.Wierz mi w polsce nie ma polaka ktoremu nic nie jest tylko trzeba sie nauczyc patrzec i rozpoznawac.
Ja czytalam wiele tmc lektor bardzo fajnie Krolicki pisze ale jego zalecenia dietetyczne sa dla ludzi z niewielkim rozregulowaniem jednego narzadu och gora dwoch a nie hustawki niedoenergetyzowanych zlodzieji.
Ale robisz co chcesz twoje doswiadczenie twoja nauka.
Barbarka masz racje i wezykiem to wezykiem.Wiesz ja na poczatku drogi mnustwo odpowiedzi dostalam od dziewczyn odnosnie Kaspiana alez te klapki mialam tak ciezkie ze wogole nie dotarlo do mnie.Och nie pisaly tego co chcialam uslyszec ....i tak sie to toczylo...przyjelam jak gotowa bylam.
Ja czytalam wiele tmc lektor bardzo fajnie Krolicki pisze ale jego zalecenia dietetyczne sa dla ludzi z niewielkim rozregulowaniem jednego narzadu och gora dwoch a nie hustawki niedoenergetyzowanych zlodzieji.
Ale robisz co chcesz twoje doswiadczenie twoja nauka.
Barbarka masz racje i wezykiem to wezykiem.Wiesz ja na poczatku drogi mnustwo odpowiedzi dostalam od dziewczyn odnosnie Kaspiana alez te klapki mialam tak ciezkie ze wogole nie dotarlo do mnie.Och nie pisaly tego co chcialam uslyszec ....i tak sie to toczylo...przyjelam jak gotowa bylam.