reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca zamontuj koszyk na kierownicy i woz piesa w nim, duzo ludzi tak robi a on maly to spoko:tak:
marzenka poleczysz i bedziesz miec spokoj:tak:

reklama
Marzenka -czosnek i dentysta ;-):-D:-D dasz rade
Zartuje,pewnie idz ja tm do dentysty moge chodzic ostatnio prawie zasnelam haha.Czasem nie biore znieczulenia ale ugaduje sie z dentysta ze w razie gdy mnie zacznie bolec to mi wtedy da.
U fryzjera mam wiekszego stresa co by mi jakiejs lipy nie odstawili;-)
Owca zgadzam sie z ciasteczkim koszyk fajny pomysl
Ale mam dzis humor buhahaha chyba odreagowuje nasza obecna popaprana sytuacje :sorry:
Kolorowych laski

Ostatnia edycja:
hello
befatko a wiesz ze zapomnialam o dentyscie jedzac czosnek hehehe:-D
kurde a mi jeszcze gorzej nawet ciezko mi obrocic glowe w innym kierunku bo tak boli mnie gardlo....
jak mi sie wstac nie chcialo.......nie poznaje siebie;-)

bry
ja po dentyscie juz,.... uboższa o 120zl i bez zęba :wściekła/y:
gdyby nie to ze wyjezdzam to bym szukala innego.... ktory by go uratowal i na kase chorych mnie przyjoł :wściekła/y:

edit:
8 mnie bolała... i dentysta- sadysta wyrwal mi ją bo niby nie do uratowania.
Nie wierze mu bo biała byla.... skasowal 120zł za wyrwanie.
Oczywiscie moje pierwsze zdanie bylo, ni ktory ząb boli, tylko czy bedzie ze znieczuleniem bo inaczej nie wchodze dalej
wink2.gif
Znieczulił, nic nie bolało to fakt, ale prawie mu zemdlalam jak schodzilam z fotela. Spocona cała, trzęsące ręce...eehhh...
zawsze chodzilam do mojej dentystki ale na urlopie jest i juz u niej ratowalam jedna 8, a tez niby nie do uratowania byla a jednak sie udalo...a ten do mnie ze albo wyrywamy albo ide do innego bo on nie bedzie jej leczyc bo juz nie ma co niby. Jak dla mnie choc nie jestem dentystą ona byla ok, bo nie byla czarna, jak normalny ząb... no cóż. Zarobil 120zł lepiej to niz na kase chorych leczyć
baffled5wh.gif

siedze teraz z gazą w buzi .. jeszcze znieczulenie dziala... pol szczeki nei czuje.

witam.
Pogoda sie robi - a my mielismy jechac w góry i wogóle i lipa ... ciągle jacyś goście się zapowiadają ...
wczoraaj znów na rowerkach byliśmy tym razem 30 km i mała zasnęla nam w foteliku nq rowerze musialam dzwonic po brata zeby po nia przyjechal autkiem hehe. Zaraz do lekarza idę M i mała chorzy - Amelka szczeka że hoho całą noc się dusiła - kaszel kratniowy ...
Marzenka jak tam denstysta ??
Owca u nas tez tak woza pieski - w koszyku na rowerze
Futuree to dobrze, ze masz gosci nie nudzisz sie ...
Zobaczymy co lekarz powie bo jak co to jade do poznania dzisiaj z mala do Zoo a niech korzysta dziunia z tego, ze mama ma urlop :)
do milego dziewuszki :*

ja dopiero wstalam....polozylam sie po dentyscie
ciacho hehe zalozyl maske zebym go nie zarazila a ja do niego ze ja nie kaszle:tak:tylko ze gardlo zawalone to mi zrobil zeba tego z przodu drugiego zostawil na 11go wrzesnia bo tamten blizej i nie dalo by rady....
larvunia ja wydalam 50zl u dentysty... a ten twoj denstysta to jakis dziwolag:eek:
madziarena i jak aminia?
my pojedziemy jak bedzie ladnie do portu do zwierzatek i na sale zabaw;-)

reklama
hej ja dopiero wrocilam z miasta polazilam,kupilam kilka bluzek dzieciaka juz na dlugie rekawy :tak: co by mieli do szkoly :tak:
upalnie sie zrobilo na dworku moze na basen jutro wyskocze :baffled:
dzis mam w planach na dzialke tradycyjnie :-)
o tych koszykach na rower to ja wiem i nawet sa takie specjalne gdzie pies jest zamkniety i nie wyskoczy tylko ze chodzi o to je nie mam roweru :-D czaje sie na jakis zeby kupic jakas koze ale narazie nie ma nic w promocji a 300 euro z rower to mi za drogo :tak::tak:

Larvunia i po zebie hehe ale moze to i dobrze nie bedzie juz bolalo :tak:

Uciekam cos sprzatac bo nic nie zrobilam jeszcze dzis

Do góry