reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia u mnie standar ze od zimnego i slodkiego bo mam obnizone szyjki a i nieraz jak sobie nitka zajechalam to dziaslo napierniczalo ze hej, no wlasnie gdzie ty wyjezdzasz?
owca a co malin nie chcesz ze sie pozbywasz?

reklama
no hej. ja tez mialam dziwną (ciężką?) noc. wstawalam sikać co chwile, gardło mnie coś drapie. mala spała ladnie, ale zakatarzona wstała wrrrrrr znaczy nie gile, ale takie zaschnięte ma skorupki.

brzuch mnie pobolewa wrrrrrr

czyli zmieniasz ich miejsce pobytu;-)
ja uciekam milego dnia zycze:-)

powiedzmy ze tak :tak:
wogole zastanawiam sie czy nie zlikwiduje moich warzyw i w przyszlym roku nie bede nic sadzic...:baffled:
dlatego ze mi wszystko pada wysycha i zolknie..u nas duzo pada i chyba za mokra ziemia jest nie wiem...
wiec bezsensu troche sie w to bawic...cebule w kwietniu posadzilam i jeszcze jej nie ma..taka mala jak wlozylm taka jest dalej dziwne co...nic nie rosnie...pietruszka mi uschla,pozokla..wsciec sie idzie :tak: marchew to samo...najlepiej to fasolka rosnie z tego wszystkiego :tak: dlatego zastanawiam sie moze zaoram i trawe zasieje i wsio...kase nazbieram to jakas mala szklarnie kupie i wtedy bedzie git :-) pomyslimy..

ja kawe dopije i tez uciekam

a co tutaj taka cisza??:eek:
kupilam starszej ksiazki i to jeszcze nie wszystkie, kasa wyplynela duzym strumieniem :confused2:
spacer dlugi spacer zaliczony az mnie lydki bolaly:-D

reklama
Do góry