reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Bylam z psinka na dworze teraz chwile siadlam i za 30 minut wypad ..tez mi sie nie chce wylazic z chalupki na mroz hehe
ja chce juz wiosne :tak::tak:

madziarena jak brzuch do kolan :-D co ty gadasz..

megi to na wekend juz przeprowadzka i juz tam bedziecie spali tak?..fajnie :tak:

reklama
hello
<Ziew > odstawilismy mala do przedszkola,teraz sie obijam
milego dnia ide wstawic pranko ,ogarne troche troche ten sajgon co moj pikny po nocy zostawil :growl:
Milego dnia babolki

owca a duzy u was mroz? megi a to blisko sie przenosicie czyli w ten sam rejon:-)
madziarena nie przesadzasz z tym brzuchem? ludzie co maja ponad 100kg zywej wagi to oni maja brzuch na kolanach:sorry:

hello
madziarena usmialam sie ty i brzuch po kolana co ty pierniczysz:-D:-D:-D:-D:-Dprzeciez ty jestes szczuplejsza odemnie :-D:-D:-D
owca witaj ponownie i jak bylo w pl? i jak ta paczka dotarla jeszcze przed waszym wyjazdem?ciekawe jak tam hania...dawaj szybko znac:tak:a ja tylko poszlam na balkon pranie wywiesic:szok:masakra musialam 2 razy wchodzic bo tak zimno:szok:a pomyslec ze musze wyskoczyc do eko buuuuuuuuuuuuu:eek:
ciasteczko i pewnie znow kaska pojdzie...ale tak jak mowisz zeby ma sie jedne;-)
future ty dzis nalesniki a ja za to placuszki drozdzowe z jablkami tak na deser po obiadku bo jeszcze mam zupke w wczoraj...
megi to juz teraz na weekend:szok:no to pieknie jak ten czas leci...pewnie raz dwa sie urzadzicie a widzieliscie juz jak wszystko jest rozmieszczone w srodku?

Future następnym razem pewnie zobaczysz serduszko. :tak:wiem, że chciałabyś drugą córcię. Ciekawe, czy Wam się udało, życzę tego!
Ciasteczko ja też nienawidzę dentysty, niczego się tak panicznie nie boję.. ale cóż czasem trzeba się przemóc.:confused2:
Owca córcia pewnie zadowolona.. pierwszy wyjazd bez rodziców to dopiero przygoda :-)
Megi a dokąd się przeprowadzacie? Jeśli można wiedzieć..

U mnie teraz -10 stopni.. strach wyjść z domu, jak widzę ten wiatr.. Mój młody w nocy cudował.. obrócił się jakoś w łóżeczku tak, że leżał w poprzek i walił nogami w jedną ściankę (mam turystyczne). Później patrzę, a on tak fikał, że pajac mu się rozpiął i noga wyszła na wierzch:sorry: i tak chyba go zapinałam ze 3 razy bo ciągle goły. Także przygód, że ho ho..
Ciekawe, czy kiedyś uda mi się przespać kilka godzin bez wstawania :eek: marzenia ściętej głowy.. na razie chodzę ciągle nieprzytomna :confused2:

hehe Aniołek to niezły wiwijas z tego Twojego małego cudaka :) Fajnie mieć takiego szkraba drugi raz :) chciałabym ale się boję :pP
Marzenka dawno mnie nie widziałaś :) Kiedy wpadasz na kawkę, to się zdzwisz jak mnie zobaczysz :p nie ma to jak maż w domu, obiadki, deserki i wogóle :)

Ostatnia edycja:
aniolek, dokladnie ;) ma być córci ai koniec. moja mąż wczoraj szukał pokoiki dla dziewczynek w ikei. ale będą jaja, jak bedzie chlopak ;)

a moja dziś jest rozbrajająca wręcz. biega, śmieje się (biega w chodziku). jestem z nią dzisiaj sama, i biega za mną, za zwierzętami, albo idzie na czterech "łapach" do psa i mowi "cacy, cacy".
przyjechal moj tata na chwile, podrzucic drewna trochę, wszedl na cieplą herbate a ona do niego dziadź dziadź. normalnie słodka jest. ale od 3 minut zalega ;) ciekawe jak dlugo.

piękna pogoda, chętnie bym poszla, ale nie jade dzis do przedszkola nawet bo mnie gardlo boli, to i na dwor sie nie bede wypuszczac. juz u nas -9, wiec sie ociepla ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Future mała już teraz będzie coraz lepsza i śmieszniejsza :) Narobiłaś mi ochoty na ciepłą herbatkę a tu lipa ... herbaty brak w pracy i cytrynki tez brak :/// wrrr będe musiała kogoś wysłać bo mi się samej nie chce iść do sklepu ...
Marzenko już wolę mieć te +5 kg i mieć męża przy sobie ;))) ale już niedługo na dwa tygodnie znów sama zostanę buuuu hehe :))) ale co to 2 tygodnie w porównaniu do 29 tygodni :)

Do góry