reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej

witam Nowe i Wcześniejsze kolezanki

nawet nie czytam postów wstecz, bo i tak nie nadrobię
moj M tez nie wiem czy by chcial zeby mialam mniejsze:-D:-D
haha moj to pewnie by chciał, żebym miała większe (bo cosik mi zanikły niemal całkowicie) :-:)-( ale dla własnego bezpieczeństwa się nie wypowiada na ten temat.

Future GRATULUJĘ :-D
kuźwa moje dziecię Nadal kaszle jeszcze trochę i Natala wirusa przechwyci.
Gratki dla odpieluchowanych dzieci:-D:-D. Natala siku niby robi do nocnika (w sensie, że sama sobie ten nocnik przynosi, rozbiera sie i na niego siada) ale kupe wali nadal w majty:zawstydzona/y::-:)-(

Daffi czy Ty mi tu mignęłaś czy mi się tylko wydawało?

reklama
Asienka- moja Olka mi tak robiła kupę długo, chyba na nocnik zaczęła jak miała dwa lata sama z siebie, chociaż posikać jej się zdarzało, ale kupa to był koszmar i od jakiś 3 mcy robi sama i woła, rzadko kiedy jej się coś zdarzy w majty. Ja młodego jeszcze nie od piecuchowałam, ucieka mi z nocnika i lata z fujara na wierzchu, ma frajdę, woła, że chce i tylko patrzy czy stoję czy jestem dalej i szybko zwiewa. Zdrówka dla nich.

Laski ja też z brzucha nie mogę zgubić, cycki mi zeszły dwu krotnie a w brzuchu zostało dwa razy jak przed ciążami, a pupa ciągle ta sama, tylko nie równa, bo długo nie ćwiczyłam, teraz zaczęłam, i mam nadzieję, że ją troszkę ujędrnię.

Na poczatku ciazy tez duzo schudlam bo myslaam ze mam grype żołądkową ale wiadomo ja to w cizy troche sie przytyje ale jak urodzilam malego i odstawiłam go od piersi to wtedy zaczełam jesc za dwoch cały czas bylam głodna i zaluje ze tak sie temu poddalam bo wszystko mi poszło w brzuszek i tez teraz staram sie nad nim pracowac jedyny plus ze zostały mi piersi wieksze i pupa:-) Aniołek-mój wyjechał nie całe miesiąc temu wiec jeszcze nie zdąrzył zjechać do PL, ale najbliższy zjazd to chyba beda swieta wielkanocne bo ma 500km do nas wiec to tez kawałek drogi:-(Future- mam nadzieje, że juz za tydzień usłyszysz bicie serduszka, a przeczucia jakies ci podpowaidaja co bedziesz miła lub co byś chcial miec chłopca czy dziewczynke. Bo ja czułam, że bede miala chłopca:-D:tak:Ciasteczko- oby humorek ci dopisał i po dentyście

kotek mam nadzieje ze humorek bede miec:-) ja zawsze boje sie isc tzn.bardziej ze bedzie bolec bo chodzic to chodze nie ma zmiluj sie:-D

witam kobitki !!
melduje ze wrocilam wczoraj do domku,ale w tej polsce zimno brr...;-)
choc i do nas mroz przyszedl tez :tak:
zaraz jedziemy po corcie haha ciekawa jestem jak wrazenia jej :-) miedzy 11 a 12 maja byc :tak:

nie czytam was wstecz bo za duzo tego tylko powitac chcialam nowe mamy :-) takze witam was na naszym watku oby dobrze wam tutaj bylo z nami :tak::tak:

no i to tyle narazie uciekam pa :tak:

Dzień doberek :) Juz po kawce biorę się do roboty bo mam dzisiaj zapiernicz w pracy - czwartek mam wolny bo musze jechać do kliniki do Poznania na kontrole oczu i teraz musze za dwóch pracować, żeby wypłaty policzyć. Mężulo w pracy. Dziś na obiad gyroska albo schaboszczaczka robię i frytki, jakaś suróweczka, sos czosnkowy i oby mężusiowi smakowało :) ... Moja malutka jest niesamowita, ma takie teksty, że ja wymiękam :)
Ja to zawsze byłam pultaskiem, praktycznie całe życie się odchudzam, muszę uważać na to co jem itd, przezd ślubem zjechałam do 54 kg, potem przytyłam do 60, zaszłam w ciążę, i po ciąży 67, spadło do 55 ale jak mężulo wrócił to znów 57, 58 i tak trzyma ... cycków prawie wcale nie mam :/ za to brzuch po kolana :/
Miłego dzionka nie smęcę
p.s. dziś u nas -13 ... zima zła !!!

reklama
Witojcie babki;-)
Popijam słodkie cappuccino śmietankowe i czytam po troszku.
owca dobrze że pobyt udany i szczęśliwie wróciliście na house:tak:
madziarena no zima zła masz rację niecierpie mrozów aż takich:szok::no: na weekend jak przyjdzie nam się przeprowadzać ma być zimniej, trzęsie mnie jak sobie pomyślę ale dobrze że nie daleko mamy bo ok 200m:tak:
witam resztę mamusiek i życzę miłego dnia, słonko nam świeci więc cieszmy się choć z tego;-)

Do góry