reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho bo ja lubie sobie z ranka podszykowac i potem luzik mam:tak:
yolanta hehe w 3 jezykach to musi wygladac smiesznie:-Dod tego tu kochana jestesmy zeby pomoc wesprzec :tak:takze jak masz dola i chec to pisz :tak:
ciekawe jak tam owca w pl bez hani :-Dpewnie sie kobitka martwi ;-);-)
ja tez myslalam ostatnio nad oponkami ale kurde one takie tuczace sa ze ho ho:szok:az mi sie odechcialo:-D
kotek widze ze szybko obczailas jak sie suwaczki robi:-D:-);-):rolleyes:

reklama
No z boku wyglada ciekawie, bo rozmawiamy mieszanka angielsko-portugalska, a jak juz wszystko zawiedzie to jeszcze jest google translator w gabinecie, wiec i polski sie wplata czasem.
A dolka mam, bo znow mam jakies bezsensowne spiecia z tesciami (niestety nie mieszkamy sami), cholera wie o co im chodzi czasem... A ja sie niepotrzebnie denerwuje, bo ja z tych co raczej staraja sie rozwiazywac i lagodzic spory, za to oni rozpalaja je do zywego ognia i nijak sie dogadac nie mozemy. Efektem tego jest, ze ja siedze w pokoju i placze, a oni sie obrazaja i utrudniaja mi zycie. Juz sie doczekac nie moge jak wyjde stad z torbami i najchetniej nigdy nie wroce (chociaz tak teraz gadam, napewno wroce z wnukiem na wakacje, tylko musze od nich odpoczac). Blah, wygadalam sie troche...

hej kobietki :) Ja właśnie leżę z córeczka u ogladamy bajki :) Wczorsaj bylam w szkole potem nauka bo dzis egzamin ... rano pojechalam zaliczylam i semestr zakończony :) Poszlismy do kosciola z Marcinem teraz my z Aminia w domku a mezulo pojechal pograc w ping ponga :) pozniej na urodzinki do wujka i tak dzien zleci. Mykam obiadosa gotowac ;0
kotek - witam
Marzenka ty to juz maniakalnie sie odchudzasz :p mi sie nie chce heheh :)
Milego dzionka !!
p.s. Future GRATULACJE !!!!!

oj kochana to ty nie jedna masz problem z tesciami ;-)ja wprawdzie mam tylko tesciowa ktora teraz jest ok a wczesniej jak mieszkalismy z nia 2 lata t tez mialam dosc.prywatnosci mi brakowalo ,..teraz wkoncu jestesmy na swoim i jest luz:-)fakt ty tez musisz odpoczac bo na dluzsza mete takie mieszkanie robi sie nie smaczne ale jakos musicie dac rade innej opcji poki co nie ma..
twoj maz portugalczykiem jest?wogule jak to sie stalo ze az tam sie znalazlas?:-D
Madziarena co ty pitolisz!!:-Dja sie wogule nie odchudzam a cwiczyc lubie i zmeczyc sie tez..a brzuszki jak robie to przeciez od tego nie chudne tylko miesnie wyrabiam bo przeciez glownie o to chodzi :)
milego odpoczywanka
zmykam bo jedziemy w odwiedzinki
do milego

Ostatnia edycja:
Marzenka- Jakoś sobie radzę z sygnaturko bo ktoś mi w końcu w tym pomogł:-) Nie jest najgorzej. Widzę, że co nie które spodziewaj się dzidziusi więc bardzo gratuluję. Ja nie stety nie planuje bobasa, gdyż jestem z małym 24h i nie mam zadnej pomocy od strony mojej rodzinki a mój facet siedzi za granica i pracuje, a jak choć bym chciała iść do pracy to nawet nie mam takej możliwości bo gdybym nawet oddała małego do przedszkola to nawet nie mial by kto go odebrac gdy ja bym była w pracy do 18 lub gdybym miala w pracy dróga zmiane:dry:

Hejka niedzielnie...

Witam Yolante i Koteczka :tak:.
KROMUŚ wiem że spóźnione ale szczere w 100%: zdrówka, szczęścia i radiości... Ja tam mam dużo koleżanek po 30 i dziewczyny mają większego powera do życia niż ja czy moje rówieśniczki co niektóre... Więc nie myśl o bólu głowy tylko baw się bo jesteś młoda, młodo wyglądasz!!!
MARZENKA podziwiam cię z tymi ćwiczeniami, ja to po 2tyg zawsze się poddaję :-:)zawstydzona/y:.

A ja wczoraj zrobiłam kotleciki i mam na dzisiaj, ryżu ugotuje, jakąś surówke walne i obiad gotowy... Młdy mi już marudzic zaczyna że do taty chce... Byle do czwartku...
A wczoraj jak byłam w kuchni i robiłam sobie kawke, słysze że coś gada, byłam pewna że się bawi... A on wpada do kuchni i mi mówi że babcia już idzie... No to ja do drzwi bo myślałam że w oknie ją zobaczył... Ale tak na niego spojrzałam a on w ręce telefon trzyma i pytam czy dzwoniła a on że tak:szok:. Piorun odebrał telefon, dogadał się z moją babcią rozłączył i nawet mi przekazał co babcia mówiła:-D
A mi dalej zimno... rozgrzac się nie mogę... Gardło od tygodnia boli... już mnie zęby zaczynają bolec od zatok... już mam maxa... M też się pochorował, ale już się podleczył a ja dalej się męcze...

A ja wlasnie skonczylam jesc obiadek, nabieram wprawy w ekspresowym gotowaniu :-D. Tesciowie ostatnio maja faze na "poprzeszkadzajmy Joli w kuchni", wiec wykorzystalam szybciutko to, ze sobie gdzies wyszli na chwile. Ale spagetti o dziwo wyszlo pycha :szok:.

Tak, maz jest portugalczykiem. Poznalismy sie przez... gre internetowa :rofl2:. Tak sobie rozkwitalo, az pewnego dnia stwierdzilam, ze ja tak dluzej przez skype nie moge, wsiadam w samolot i lece. Ostrzeglam tylko, ze kupuje bilet w jedna strone i polecialam :happy2:. Pare miesiecy pozniej padla decyzja o slubie, a zaraz po slubie pojawil mi sie w brzuszku Gabrys. Szalona to byla decyzja, ale nie zaluje jej ani odrobinke, nawet jak mnie tesciowie wkurzaja. Tylko Portugalia okazala sie nie byc miejscem dla mnie, wiec zobaczymy jak nam sie zycie potoczy w Polsce. Ale mysle, ze moj maz bedzie sie czul w PL lepiej, niz ja w PT. On tez poki co jest tego zdania, a jak to sie rozwinie, to historia pokaze :)

Hejka lachonki
Kotek -witaj
Yolanta-mam nadzieje ze w pl bedzie Wam sie dobrze mieszkalo
Ciasteczko-niedobra jestes tylko kusisz i kusisz,mmm oponki smak z dziecinstwa.Namowilas mnie zrobie za kilka dni;-)Zawsze to smaczniejsze i zdrowsze niz paczki ktore kupuje tutaj ble
Kasia -haha moja tez tak raz numer wywinela i z tatuniem gadala ,nawet nie chciala mi oddac telefonu bo do Niej Jej tatus zadzwonil ,mama idz... haha
Kroma ja tez dostalam wczoraj kwiatki od mojego :szok:6duzych roz przeplatanych liljami i tak cudnie pachna no ale moje tona przeprosiny niestety

Madziarena -robie dokladnie to samo haha mloda mnie katuje dzis rozowa pantera i gra memory +nieustajace odbijanie balona ( czerwony balon musi zniknac;-))
Jak zwykle zaponmialam co mialam i komu mialam napisac
Milego wieczoru dziewuszki

Marzenko - właściwie to nie mam żadnych objawów, przy Helence dowiedziałąm się w 8 tygodniu, bo bardzo bolały mnie piersi, teraz nie czuję nic, no ale dwie kreski na dwóch testach są...eh...to nie miało tak być, ale powoli patrzę na to inaczej. strasznie się boję, w myslach ukladam sobie plany...ale to się tak nie da...

yolanta - a co Twój mąż bedzie robił w Polsce, szukaci jakiejs pracy dla niego? kim jest?
a tak wogole to twoja historia identyczn ajak moja, tyle, ze moj mąż polak, ale poznalismy się jak on byl w Anglii. polecialam po miesiącu znajomosci, a po 1,5roku byl slub. po kolejnym roku Helenka w brzuchu!

reklama
Do góry