reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
befatka ty mi powiedz u was juz szal swiateczny tzn. sklepowe wystawy itp.?
bu nas to cienizka i trafia mnie to jak cos stroja to tuz przed swietami a wtedy to juz musztarda po obiedzie
jedynie co to na rondach sa te ala choinki takie swietlne weze zrobione

Cisteczko-U nas to juz od polowy listopada hahaha.A z 1szym grudnia wszystkie chatki w okolicy sa ozdobiona lampkami albo figurkami.Fajnie to wyglada :-)a i w niektorych miejscach drzewa i latarnie a tam gdzie wieksze skupiska slepow tam to dopiero czad
Blond przeslij troche bigosu
Niuska-zdrowka dla Martusi

Dobra ja spadam cos porobiac
Larvunia -wytrwalosci dla Was i duuzo zdrowka

Ostatnia edycja:
Inamorate witaj;)

Befatka nam lekarka zapisała jakieś coś lymphomyosot, ale wcześniej podawałam Bioaron C i działał naprawdę. Ja teraz też jeszcze Bioaron muszę kupić bo ten lymphomyosot miałam dawać 10 dni i później coś innego.
ten lymphomyosot to kurde 40zł 30ml kosztował :o

Ja spadam zaraz na zakupy i może Beti odwiedzę.
Aniołki znowu robiłam;) Śliczne, wyszły, wieczorem będę malować je! Ale dzis większość na choinkę ozdób, jakieś ludziki, bałwanki gwiazdki. Później się pochwalę;) Podoba mi sie zabawa w to;)

milego popołudnia!

katgen ty je robisz z masy solnej czy z czego? bo sa naprawde boskie
befatka i ja takie klimaty lubie to jest to przynajmniej czlowiek czuje ze swieta ida a nie to co tutaj

Szukałam jakiegoś fajnego forum i w końcu znalazłam ufff bo samej to tak nudno :)
Coś o mnie :) Obecnie jestem zaawansowanym leniem, a moje ulubione zajęcie to bieganie po sklepach z rzeczami dla dzieciaczków :) Już nie mogę się doczekać córci :)

Inamorate a jak na imie masz bo ciezkiego nicka wybralas:)
Rafal juz prawie 2 godziny spi:)wczesniej bylismy w lidlu. kupilam mu puzzle znowu tym razem 10 w 1 bo 23 zl a na allegro one 44 z przesylka. wiec juz chyba to dostanie pod choinke:)o ile wczesniej mu nie dam:zawstydzona/y:bo one swoje juz obcykal te co ma a lubi ukladac.

reklama
Do góry