reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia uszyj mi jakieś pantalony ;) ;) oooo wiem a umiesz na drutach?

bo ja skarpetki na zimę chcę!! ;)

Spadam lulu.

Słodkich snów.

P. S potrzebuje kciuków troszku. Ale niestety nie wiem na jak długo. ale pilnie potrzebne.

Całus.

Katgen-kciuki zacisniete

Kurcze moja mala goraczke ma .mowil ze jej zimno i buzia boli wiec gardlo chyba ,dlam jej ibufen czy jakos tak i zasnela bidulka.
Albo sie odemnie zarazila albo cos z przedszkola przywlekla.No ale co sie dziwic .Jak ja wczoraj z przedszkola odbieralismy bylo gorco ,dzieciaki pol gole lataly po przedszkolnym podwórku a dzis taka zimnica ze szok juz o wietrze nie wspone.
Jak nie urok to .....obstrukcja kurde.
Spokojnej nocy dziewuszki

...uszylam GNIOTKA ;-)
jutro zrobie mu zdjecie, nie mam juz sil dzis.... tzn dzis juz jest jutro... nooo w kazdym razie o normalnej porze zrobie foto ;-)

Katgen zaciskam &&&&&&&&&&&&&&
co do skarpet to spoko, jak mi material podeslesz bo juz ze skrawkow ostatnich zszywalam GNIOTKA ;-) Ale na drutach nie robilam... Jakos zabawa tymi oczkami nawet mnie nie podnieca ;-) Nasza Lili umie :-)

Befatka moja tez niewyrazna a wczoraj szczepiona byla i niby zdrowa...a dzis... Kaszle az mi jej szkoda bo nie umie jeszcze i wyglada jakby sie dusila :baffled: Cala zesrana jestem jak kaszle..... Smarow nie ma...
Fruciu bez zmian... kaszle nadal.

no to dobrej nocy laski

Larvunia- właśnie zastanawiałam się czy ty sypiasz wogle w nocy :-) jak zobaczyłam że ostatni post twoj.

A ja o 00 na pogotowiu byłam bo skurcze miałam żoładka i jelit jak sie okazało, całe szczęścia świetny lekarz starszy i pewnie dlatego go pacjenci obchodza :-) całe szczęście nic poważnego.

hej
larvunia widze ze dobilas do mojego rekordu spania, ja to sie pozniej nawet w dzien nie kladlam:confused::sorry2: ale tobie i tak wspolczuje
annes o kurczaki, a wiadomo od czego taki skurcz jelit? wspolczuje i zdrowia zycze

Cześć wszystkim. Dziś bardziej wyspana, Pawełek budził się tylko 2 razy w nocy, tak by mogło być zawsze:) Czekam ażź mój po 13 z pracy wróci i idziemy załatwiać becikowe do opieki..a potem chyba sama z dziećmi bo mój wybywa na imprezkę z koleżkami z misji którzy wrócili, robią sobie powitanko, ciekawe w jakim stanie i o której zląduje do domu:) a raz nie zawsze....Ja od wczoraj piję herbatkę na laktację bym miała bardziej treściwe mleko, nie chcę dokarmiać Bebiko bo zauważyłam że czasem mu jakieś krostki na buźce wychodzą może od tego mleka proszkowego...Zuzie z cyca karmiłam tylko 2 miesiące i pokarm zanikł...z Pawłem chcę dłużej ale co z tego wyjdzie? nie wiem, jeden minus że wiele rzeczy na które mam ochotę nie mogę sobie pozwolić buuu:( nawet to nie wiem czego nie mogę a co mogę jeść żeby małemu nie zaszkodzić:/
Katgen ja też trzymam &&& ;-)
Larvuś całuski dla Misialinki na 4 miesiąc życia, dużo zdrówka dla niej!!! (i dla Frucia również)

no to miska się rozchorowała na swój jubileusz no. oby wszystko dobrze.
moja jakoś się trzyma, i Dzeku chory byl , i ja juz 2 razy, a ona nie załapała. troche kaszlała wczoraj, ale już okiej.

katgen zaciskam!

befatka teraz w przedszkolach polowy dzieci nie ma bo tak chorują, moze to to :/// marne pocieszenie wiem.

moja zasnela wczoraj kolo 9, za to dzis spala do 9 rano. musze ją chyba przetrzymać dziś, zeby przypadkiem nie wariowała dziś znowu.

a ja jestem cała obolała. wydaje mi sie, ze od tegop fryzjera, bo taką niewygodną mają umywalkę do mycia włosów, no i sie ponadciągałam. cały kark mnie boli i kręgi szyjne i aż do krzyża mi pulsuje. o matko, i jeszcze tego rozrabiaka co chwile podnosic no...

reklama
Do góry