reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen kochana chora, czy zmeczona?

chyba chora. ja dalej smarkam, a wnocy nie moglam oddcyhac i robilam inhalke. boje sie, ze teraz sie zacznie jak chodze do przedszkola, ale trudno. cos za cos ;)

dzis pieknie, ja juz spacerek 5 minutowy zaliczylam. mala zasnela w 2 minucie, wiec zawrocilam i spi na ganku, zebym miala na nia oko, a za to ja musze opierdnąć chate....ale mi sie nie chce...buuu

future zdrowiej kobito bo nawet nie mam gdzie na kawe isc ;-) ZDROWKA

Katgen ZDROWKA! no wiesz co w tak ladna pogode chorowac... nastepna no...

hej ciacho i PR :tak:

hejka
Ciasteczko,larvuni ania Pr -hello
Katgen zdrówka
Ja nie mode sie dodzwonic do swojego lekarza grrr reka dretwieje mi coraz czesciej.Zwieksylam dawke magnezu bo mi jeszcze powieka drga
Msakra jakas
Córcia pierwszy raz poszla dzis na 6h ,dalam jej kocyk w razie gdyby spiaca byla no zobaczymy.
wczoraj jej nie puscilam bo sie z wysypka na klacie obudzila ale to chyba potówki bo bylo strasznie goraco a w tym miejscu miala glowke i raczke
Ide odpoczywac milego dnia laski

Future-zdrówka,chata nie zajac odpoczywaj :-)

Witam...
Zmęczona, niedospana:( Mały dał nam wczoraj wieczorem w kość, chyba kolkę albo coś miał bo płakał że nic na niego nie działało i tak od ok 19-północy masakra jakaś, niby nic takiego nie jadłam co by mu zaszkodziło więc nie wiem ale prutał strasznie i prężył się ...na szczęście krótko po północy usnął na dobre i spał do po 4 nad ranem, dałam mu pierś przewinęłam i spał dalej...teraz też śpi, dziś już widać pogodniejszy i spokojny jest...Mój mąż pewnie też niedospany a dziś szedł znów na służbę 24h więc my sami dziś.
Madzia tak spacerujemy już z Pawłem ale jak jest mój, sama jeszcze nie byłam bo ciężko by mi było do piwnicy po wózek rozłożyć go itd ...a chrzciny robimy w lokalu na plantach, tam koło lodów z automatu blisko ratusza, wiesz gdzie??? nie wiem jak dokładnie nazywa się ten lokal, na zewnątrz tez można usiąść pod parasolem....
Mycha- pogadamy o tych ciastach jeszcze...;-)
Katgen, future zdróweczka życzę, ja ostatnio też się smarałam, nadchodzi ten okres przeziębień jesienny:dry:
Wiecie co? nie mogę doczekać się wizyty u ginka, zaraz zapytam o anty lub cosik...juz bym z chęcią dopadła mojego, jakieś braki chyba mnie dopadły:-D:-p

Ostatnia edycja:
Megi dasz rade i sama, naprawde :tak: Ja tez laze po wozek do piwnicy :tak: i na dodatek z psem u boku (ciaga na lewo i prawo, nie wychowana jest) a czasami i synek gdzies sie jeszcze palata + torba z pampersami dla mlodej ;-) i tez musze piwnice otworzy, zamknac, wozek wytargac i wytrzepac z tych pajakow ;-) My kobity silne jestesmy ;-)

Befatka daj znac czy Kayuska tesknila za domkiem ;-)

reklama
befatka dzięki, nie mogę sobie pozwolić na nieodkurzenie chociaz, bo zgine w futrze kłaczorów.
larvunia ja tez zaczynam moją brać gdzikolwiek ide z wozkiem, bo normalnie mi jej szkoda. targa na prawo i lewo, ale trudno. chce, zeby sie wychodziła wybiegała.

ide jakieś oko założyć, bo zaraz ide do dzieci to się wystraszą ;)

Do góry