reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho jak sie bawic to na calego, bedzie mnie tu babsztyl wkurzac co tydzien a tak moze sie zastanowi :-D:-D:-D
no a pajeczyny raczej nie da sie przeniesc :baffled: z reszta ja bym chyba na spacer z dziecmi juz nie wyszla widzac tego pajka pietro nizej :baffled:

albo jeszcze lepszy mam pomysl... tej sasiadce przynosza pojemniki na jajka (zostawiaja na wycieraczce) a ona jezdzi na wies gdzies i jaja od rolnika przywozi i je sprzedaje tu sasiadom... wsadze pajaka w taki pojemnik po jajach, ona go otworzy a tam SUPRISE :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe no babsko zasluzylo sobie to fakt, wymysl cos tak zeby jej poszlo w piety
a z tym pojemnikiem to super bo to tak niewinnie no sobie pajaczek wszedl:-D
milych snow, juz nie mam weny na kompa

O jaaaa ale wariatki hahaha z wami lepiej nie zadzierac hihi
Larvunia ja ci przysle u mnie w ogrodzie teraz w kazdym kacie sa krzyzki ale upoluje ci takie z kratek wetylacyjnych haha te to dopiero robia wrazenia haha.
A ja sie sypie normalnie .wczoraj odkleiam plaster evra i na razie daje spokuj z antykoncepcja (celibat chyba bo sie nie dam pyknac bez )
Uzywalam jakos ze 2 lata bylo super ale cos mi rece zaczely dretwiec i wczoraj myslalam ze sie koncze.Lewa reka mi cala dretwiala w klacie mnie pobolewa i ogolnie jakby mi zyly w glowie pulsowaly i piekly.
Malo mam ruchu ostatnimi czasy a przy anty krzepliwosc wieksza i mozliwosc powstawania zatorów
Moze to nie od plstrów ,mozliwe ze mam nerwice jakas a raczej na pewno albo z serduchem cos :(.Na dzien dzisiejszy niebo lepiej moze to i efekt plcebo ale reka dzis prawie ok.Jak sie powturzy to nie bede gdybac tylko smogam do lekarza chociz kiedys przez stres mialam podobnie i badania serca i cisnienia nic nie wykazaly.Starzeje sie kurde
Niuska -3mam kciuki,100 latek dla Martusi,torcik cudo
lece spac buziole

Befatko czesc ;-)
nio moze idz do lekarza co... ja bym poszla... No chyba ze to jednorazowe.
Ja tez mam wrazenie ze sie sypie ;-) Szczegolnie gdy mala za duzo nosze bez chusty ;-) no i mam ogromny problem z wlosami, ale wszedzie czytam ze to normalka i trzeba przeczekac...- wypadaja mi STRASZNIE! Nigdy tak nei wypadaly mi... szok.

no dobra chyba ide spac... mezulo wrocil w koncu ;-) Kupil leki dla mlodego... no i 170zl poszlo... Od jutra zaczynamy leczenie ;-)

ja juz ledwo siedze....
00020537.gif
00020404.gif

dzien doberek !!

Wszystkiego Najlepszego dla Izulki :-) Sto Lat :-) i udanej imprezki :tak:

Niuskaa super tort :-) i powodzenia napewno dostaniesz ta prace :tak:

Larvunia ty jestes udana haha niezle knujesz ;-)

Befatka kobito idz do lekarza z serduchem nie ma zartow :no: i ta reka...idz sie przebadaj a bedziesz spokojniejsza :tak:

u mnie slonko,rosolek sie gotuje pozniej mam gosci i dzien zleci :tak:
a jutro tez wolne juupi :-) swieto jest zjednoczenie niemiec :tak:

no to tyle milej rodzinnej niedzieli zycze :-)

dzien dobry:-D alez mlga wczesniej bylo istne mleko teraz juz troche lepiej:tak:
befatka jak cos to pedem do lekarza bo to nie sa zarty no ale mi ktoregos razu zaczely dretwiec obie rece ale u mnie to powiazane z odcinkiem szyjnym gdzies mialam ucisk nie moge nosic ciezkich zakupow itp.
larvunia oby leki pomogly i mlody w koncu nic nie lapal:-)
katgen halooo
a ja juz obiado robie bo pozniej kosciol i jakis spacero trzeba zaliczyc

milej niedzieli dziolchy

reklama
hej laseczki.
larvunia a co ci biedan sąsiadka znow zrobila, bo jakos nie doczytalam ;/
co do wlosów, to ja stracilam wszyskie normalnie garsciami mi szly. ale teraz juz mi odrastają. mam takie klykcie gdzieniegdzie. i jakby grzywka się pojawia ;))) zakola mi sie porobiły, a teraz w zakolach wschodzą włoski ;) i tobie odrnosną.
babcia zabrrała mała na dwór, a ja wracam do wyra. do meza ;)

Do góry