reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

u nas tez cos sie zachmurzylo niby maja byc jakas burza i calkiem mozliwe z taka pogoda
a cieplo macie w ogole? a ty chodzisz dalej do szkoly czy juz koniec?

reklama
ale duchota...
a niech pada i u nas, ale w dzien juz nie ;-)
musze z dziecmi do lekarza jutro jechac, wiec niech nie pada ;-)

aaaaaa i ide odebrac smartfoan :-D:-D:-D na 14 dni bede go testowac a co :-p

z mlodym musze isc, bo nie wiem czy go dobrze lecze sama. Nie widze poprawy jednak. Inhaluje 3 razy dziennie, w dzien 2 x daje wyksztusny syrop + na noc przeciwkaszlowy i diphergan no i dwa razy dziennie wapno... jak kaszlal tak kaszle... juz od wtorku :-( i smara....
no a jak ide ja to i musze brac Misiulke ze soba. Wlasnie obgaduje jak tu zrobic zeby z Misia nie wchodzic do przychodni... co by jej tam mi nikt nie zarazil... Wczoraj jakby woda z noska sie jej lala, ale nosek zakrapaialam sola, delikatnie sciagalam frida (nic nie wylatywalo, albo za malo ciaglam ale alam sie bardziej ) dzis z noskiem u malej oki, ale dalej jej podaje sol fizjologiczna do noska...
ja duzo pije herbaty z cytryna i slodze sokiem z malin wiec mloda pewnie ma od mamusi witaminki ;-)
lekarza mam na 17.00 dopiero ale i tak Frucia nie daje do przedszkola... strasznie na wieczor i z rana mi kaszle... w dzien prawie w cale ale jak juz kaszlnie to tez pluca wypluwa :-(

edit:
chyba burza idzie u nas.... pies mi pcha sie pod stól za moje nogi nawet nie wiecie jak to smiesznie wyglada bo ja mam niski stół a ona taka duza i dupa jej wystaje hehehehhehe

Ostatnia edycja:
a no takie uroki jak sie idzie z jednym to zazwyczaje drugie tez sie ze soba ciagnie, u mnie generalnie jak jedna sie pochorowala to druga zaraz lapala wiec szlam z obiema
ale moze ktos z rodziny ci przypilnuje przed przychodnia czy cos
duzo zdrowka zycze

tescie tez chorzy...
moj tata tez chory...
z mamą jest roznie zalezy jaki ma humor... a cos ostatnio mi do tel sapie :confused2:
wiec nie wiem
prawdopodobnie moj nie bedzie musial byc na probie popoludniowej bo we wtorek wyjezdzaja do warszawy na spektakl... wiec moze i mezulo uda sie ze bedzie pod reka ;-)oby ;-)

larvunia nasz pies burzy sie nie boi ale to fakt musi to smiesznie wygladac jak White pcha sie pod stol:-D:-D
o to dobrze ze na M mozesz liczyc tzn.ze jeszcze z praca ma luzniej
a ja szukam sobie torebki listonoszki jakies bo jednak najwygodniej jak sie gdzies z dzieciami idzie
a mam taki worek diversa ale to sportowe to do wszystkiego nie pasuje

to jeszcze 1,5 miesiaca i koniec, nas tez cieplo dzisiaj bylo 29stop w cieniu

uciekam milej nocki laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc laseczki
No jak to ja dzis pierwsza??
Mamy dzis wizytacje z Kaykowego przedszkola moze w koncu sie dowiem kiedy startujemy :)
Miłego dnia wszystkim
Megi 3mam kciukki za Was
Larvunia-powodzenia u lekarza
Ciasteczko spóznone zyczenia urodzinowe.100latek Kochana
Kroma -jak było we Wrocławiu?
Mycha - jak tam u Was?
Future dla dziadzai
[*]

Dobra lece jeszcze sie odezwe jak bedziemy juz po tej durnej wizytacji.Buziole

Ostatnia edycja:
Do góry