reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia nie ma neta po wczorajszej burzy
co to byla za burza w zyciu takiej nie widzialam, trwala z 4 godziny
wkurzona jestem mlodej buty pekly z wierzchu:wściekła/y: pochodzila w nich 10dni
ide dzisiaj reklamowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Megi super ze juz po :)wszytskiego dobrego dla ciebie dla malego :)niech zdrowo sie chowa i rosnie jak na drozdzach
u mnie tez burza byla straszna....dawno takiej nie bylo...........

Hej juz po logopedzie
nastepna wizyta w czwartek prosto ze szkoly odbierze ja pani logopeda...:tak:
bo gabinet jest tuz pod szkola i ta pani jest ze szkola w ciaglym kontakcie i dlatego ja odbierze taki zwyczaj
a ja ja tylko odbiore o 14...:tak:

ciacho i jak z butami byliscie w sklepie?:baffled:
wspolczuje wam tej burzy widzialam w necie ze byla dosc mocna...:tak:

biedna larvunia ciekawe kiedy jej naprawia...:baffled:

Marzenka co u was? cos rzadko ostatnio sie odzywasz..jak Dawidek?:baffled:

Befatka jak tam w przedszkolu?:baffled:

ide jakies kanapki zrobic bo zglodnielismy haha:rofl2:

madzia bylismy i jestem zadowolona, bo babeczka przyjela reklamacje i powiedziala ze jezeli nie chce kasy to mam prawo wybrac od reki nowe buty, gdyz nie minelo 30 dni od daty zakupu, i nie wazne ze przynioslam je do reklamacji wiec dokonalam de facto wymiany towaru, mloda wybrala sobie takie do kostki wiazane fajne, tylko musze poszukac jakis kolorowych sznurowek bo te biale i beda sie brudzic

reklama
madzia bylismy i jestem zadowolona, bo babeczka przyjela reklamacje i powiedziala ze jezeli nie chce kasy to mam prawo wybrac od reki nowe buty, gdyz nie minelo 30 dni od daty zakupu, i nie wazne ze przynioslam je do reklamacji wiec dokonalam de facto wymiany towaru, mloda wybrala sobie takie do kostki wiazane fajne, tylko musze poszukac jakis kolorowych sznurowek bo te biale i beda sie brudzic

no to super ze tak sie dalo zrobic :tak: fajnie przynajmniej nie bylas stratna :-)

Do góry