reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
trochę techniki i człowiek się gubi;-) Future dasz radę na tym starym też się na początku gubiłaś i potem jak śmigałaś, może masz jakiś problem z przeglądarką, że ci nie idzie, a ja robię to przez ten link wstaw zdjęcia z kompa i mi idą, tylko jak jest dużo to to trwa troszkę.

jestem jestem:)
ja chmur nei widze za ciemno a moj wzrok juz ich nie dostrzega;p
julka juz spi.
dzis w kapieli (mja kapie) wypila mu troche balsamu do kapieli...
i mam stresa bo ciagle sie krztusi... kaszle i dziwne odglosy prze sen wydaje. wypila kaszke ale nadal mam stresa... spi z glowa wyzej ale nocke mam zawalona...

no widzialam pogode, ma padac dzis w nocy i jutro caly dzien niby i ma byc duchota po 30'C w cieniu :dry:

Ostatnia edycja:
LARVUNIU napisz na PW o co chodzi, ja się podpytam barowej księgowej, albo napisz na dziale eksperckim, tam są prawnicy którzy ci podpowiedzą
FUTURE spóźnione ale szczere STO LAT
JUSTYSIA88 witam!!! a skąd dokładniej jesteś, bo nas tu kilka spod gorzowa :)

I nie pamiętam co dalej miałam odpisac... eh... Nawet dokładnie nie nadrobiłam :(
Ja z M jak zwykle na stopie wojennej (burak), Kacper miał jednodniowy katar, dobrze że ju przeszło bo przedszkole dzisiaj godzinne zaliczył... W niedziele byliśmy z nim na żużlu, na początku mu się podobało, potem marudził, a później wyjśc nie chciał, ale fajnie ogólnie było :) Oczywiście u mnie work, work, work...w czwartek i piątek wolne :) a tak wogóle to tak sobie pomyślałam, może by jakieś spotkanko? tak myślałam o sobocie (3.09) albo niedzieli (4.09) co wy na to?
Pogoda fajna.... A ja w pracy siedze, wogóle dzisiaj jak weszłam na sale to zobaczyłam coś pokruszonego pod jednym stolikiem, ja patrze a to kafelka wywalona, i dziurka w podłodze w której korek siedzi (pod nami lokal robią) okazało się że coś tam przykręcali i się przebili... Wiertłem 30cm... szok, jaka podłoga tam cieńka... szczegół że wieczorem miałam jeszcze okazje odczu na własnych uszach jak sie nam do baru wwiercają... oj masakra, przez godzine mi brzęczało w głowie...
Dzisiaj zaliczyłam 19godzine jazd :) było oki, troche byłam pod wordem, podglądałam egzaminowanych... masakra... potem jeszcze jedną kobitke z egzaminu wiozłam, i wyzywała bo oblała ją babka (u której kobiety bardzo żadko zdają)... I sie jeszcze bardziej zdenerwowałam, bo ja zaraz mam sie zapisywac, mieliśmy jutro jechac ale mysiałam przełożyc jazde bo nie mam z kim małego zostawic... eh, może to i dobrze... i tak min 3 podejścia sobie wróże...

Dobranoc kobitki

reklama
Do góry