reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie za mna chodzi tez fasolka po bretonsku:-)tylko dawid mi tego nie je wiec musialabym 2 obiady gotowac:baffled:hmmmm a komu sie chce

moj wlasnie usnal a ja smaze nalesniki.zaarz sama klade sie do wyrka:-)bo od 6 juz nie spie:-)chlop moj mnie zbudzil:-D

reklama
Marzenka zgrałyśmy się i w sumie prawie w jednym czasie pisałyśmy o tym , że mamy lenia:-D
Blond- to Ci czyścioszek z tego twojego Rafałka:-)

larvunia- dużo zdrówka dla Frucia

U nas na obiad dziś mielone , ziemniaki i sałata lodowa z dodatkami.
Wczoraj to pizze zamówiliśmy, ale nie była rewelacyjna, jakby odgrzewana, w sumię to możliwe bo bardzo szybko przyjechali:dry:.

ciateczko ile jeszcze bedziecie bez auta?troche lipa co?my to auto zamienilismy na rower:-Dmoze wy tez tak zrobcie:-D:-D:-D:-Dtylko pewnie chcieliscie wybrac sie gdzies dalej:-):-)

marzenka narazie ok bez auta bo weekend no ale chcielismy jechac na drugi koniec polski wiec na rowerach ciezko byloby:-D:-D a tak dopiero jak dobrze pojdzie auto bedzie w czwartek moze

[pisalyscie o piaskownicach...
moj Fruciu tez sie bal piasku kiedys i trawy i wogole jak upadl to rece zaraz do gory jak panicz podnosil i kazal wycierac i byl krzyk :sorry2:;-) hehehe smiesznie t wygladalo czasami bo jak sie podnosil z piasku to na lokciach probowal a dlonie w powietrzu trzymal heheheh... ale przeszlo mu i blond rafalkowi tez przejdzie :tak:

nio a u mnie na obiad bylo heheheheh...
ryz + cycki z kury + pieczarki z sosem ze smietany + salata ze smietana i szczypiorkiem na slodko ;-)

ale to chyba prawie wszystkie dzieci z ta piaskownica tak maja nasza mloda nie bala sie piasku ale tez starala sie raczek nie ubrudzic hehe a teraz moze sie grzebac ze hej
to dobry mialas obiadek mniam mniam

moj to piasku sie nie boi:-D
ale jak nasypie na siebie piasku to wielkie zdziwienie jest:-D:-D:-Djuz nie raz najadl sie piasku:-D:-D:-D:-D:-D
dopiero co sie obudzilam:-)chlopy jeszcze spia,
jak sie obudzi dawid na spacer mykam:-)tatus byla rano to mamuska po poludniu:-)

:-)witajcie popołudniowo!
Moj maluch śpi wiec ja mam trochę luzu dla siebie:) Mateuszek gdy miał około 8 miesięcy rwał trawę aż się kurzyło hehe - tak mu się to podobało:))))) Piasek też uwielbia szczególnie gdy może polewać go wodą.
Gdy się obudzi może pojedziemy do Deszczna na zlot ciężarówek :) w końcu to mężczyzna a jak przystało na faceta to lubi auta:)

larvunia , moj synek MATEUSZEK 14 CZERWCA skonczył 19 miesięcy mały rozrabiaka, wszedzie go pełno:) i nie da mi nic zrobić wszystko chce robic ze mną. Ostatnio mi makijaż robił oczy malował konturówką ,tuszem i cieniami, usta pomadką - śmiechu było co niemiara. Co chwilę wymyśla coś nowego, nie nadążam za nim. Próbuję uczyć go porządku, narazie jesteśmy w powijakach bo czesto gęsto muszę sama za nim sprzątać. Mały bałaganiarz :) Pozdrowienia

reklama
eee tam zaraz rozrabiaka ;-) jak kazde dziecko chyba on sie poprostu bawi :tak: Moj tez zawsze sprzata po sobie juz od dawna, ale zawsze musze nad nim stac i pokazywac "jeszcze tu synku i tam lezy samochod, czy klocek".... czasami nie zdazy jak drzemki w dzien nie ma bo mi padnie przed tv jak tu na zdjeciu ponizej ;-) Ale to ttylko dzieci prawda ;-)
Zobacz załącznik 259761

rob suwaczek ;-)

moj juz spi... sam powiedzial mi "mama ja ce pać juś choć myju myju mnie" hehehe no pierwszy raz hehehhe zawsze (na codzien zdazam go umyc ;p) albo pada mi na dywanie albo ucieka do sypialni nigdy nie kazal sie najpierw umyc :shocked2:;-)

Do góry