reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej..ja obzarta a m poszedl jeszcze do mamy bo narobila pierogi i kazala przyjsc hehe znowu obzarstwo pelna para :-D:-D:wściekła/y::wściekła/y:

ciasteczko witaj w domu !!!:tak::tak:

Befatka to fajnie ze zakupki udane super...widze ze sporo kupilas :-):-)

no nic ide polezec....:tak::tak:

reklama
no az 3... myslalam ze zasypiesz nas fotkami :-p:-D
madzia idz polenic sie... nalezy sie :tak::-)

... ja zaraz mlodego ide kapac... na niego widze chyba juz czas ;-)
jutro posiedzi z nami dluuuuuzej, ciekawe ile wytrzyma szkrab

widze ze obzarstwo dalej hehe :-D
no ja sobie nie pofolgowalam i zgubilam juz ten kg co mi przybylo no ale nie mialam obzarstwa ale wole to niz pozniej gubic te kg przez 2 miesiace

larvunia ech dzieci maja swoja pora i koniec ale to lepiej przynajmniej masz pozniej jakis spokoj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wieczornie:tak:
my dzis zaliczylismy 2 spacerki,najpierw ja bylam z dawidkiem a potem poszlismy jeszcze raz cala 3ka jak sie sciemnilo do parku:tak:
no dzieci to maja swoja pore,dawid to juz od 16 chcial spac ale mu nie dalam bo zauwazylam ze jak ma 2 drzemki w ciagu dnia to szybciej mi wstaje rano:tak:,wlasnie teraz zasypia a ja mam czas dla siebie:-D:-Dwykapana juz w lozeczku leze wiec nic tylko serialiki ogladac:tak:
co do imprez larvunia to ja tez lubie swojskie klimaty ale jakos tak od bardzo dawna mam ochote gdzies zabalowac na jakims weselu,a tu dupa nikt ze znajomych sie nie chajta:wściekła/y:

a wczoraj to dawid nam urzadzil taki placz na spacerze ze cale szczescie ze bylismy blisko mamy no nigdy jeszcze tak mi nie plakal,no masakra te zeby tak mecza go ze ho ho,dzis o dziwo spokoj:tak:
madzia a ty przestan sie juz objadac :-Ddawaj kawalek:-D
ciasteczko ja jutro se obejrze twoje fotki bo na laptopie mnie ciagle wywala z bb:wściekła/y:niewiem co jest grane
befatko osz ty kobieto oddawaj jakiegos ciucha:-Dno nic nie poprawia humoru kobiete jak zakupy:-Dtylko ze ja juz nie pamietam kiedy kupilam sobie cos pozadnego,ciagle tylko po lumpach chodze,no nie stac mnie na nic lepszego:-(
ehh dobra zmykam bo zaczynam swoje zale:zawstydzona/y::-D
dobranoc

marzenka nie przejmuj sie nie ty jedna chodzisz tylko po lumpkach :tak::tak:
ja to samo mialam sobie jakis plaszczyk na zime kupic ale zaraz wiosna przyjdzie a ja nie kupie hehe...a zreszta nic nowego dawno sobie nie kupilam :no::no:
ale kochana glowa do gory kiedys przyjdzie czas ze sobie to odbijemy zobaczysz :-):-)

no nic ja tez uciekam wypluskac sie i na filmek...

amoj jeszcze z hanka nie wrocili hmm...

do jutra !!!:tak::tak:

Ja nie chodzę po lumpkach, bo mam za daleko. Ale wcale lepsza nie jestem, bo kupuje używane ciuchy na allegro, zazwyczaj dzieciom (sobie to ja w ogóle nic nie kupuje ostatnio to chyba w maju spodnie ciążowe i koszulę nocną z przeznaczeniem do szpitala):-:)-(
No ale wkrótce nowy rok i mam nadzieję, że będzie lepszy. W Wigilię upolowałam grosika to może będzie lepiej:-):-).

Witam :)
W tym wątku jeszcze się nie udzielałam więc słowem wstępu: mam na imię Monika i rzecz jasna mieszkam gdzieś w GW :).
Piszę, bo mam problem. Widzę, że nawet udało mi się wstrzelić mniej więcej w temat, bo chodzi mi o ciuchy :). Przyznam się, że przeczytałam tylko jedną stronę w tym wątku, ale obiecuję, że jak tylko wyślę tego posta to nadrobię troche :).

Dobra!! Ale odbiegłam od tematu :).
Otóż:
Za 2 tyg. tj. w połowie stycznia, mam ślub cywilny i zupełnie nie wiem gdzie się udać po kiecke. Wszelkie próby kupienia sobie czegokolwiek kończą się frustracją i ogólnym pogorszeniem humoru.
Wiecie Kobitki gdzie w tym mieście można kupić coś eleganckiego i ogólnie dającego rade na brzuch yyyy wtedy stuknie mi chyba...28 tygodni więc brzucho noo dość pokażny raczej :(.
Nie ukrywam, że baaardzo bym nie chciała ślubować w bezkształtnym worku :(.

Pozdrawiam :)

Sospettosa- witaj.Kiedys na Manhattanie a moze to jeszcze nie Manhattan w kazdym razie koło apteki Cito,s(niepamietam jaka to ulica choc kiedys tam mieszkałam 8m-cy ,blisko jest KOMFORT )w tym ciągu sklepów przy ulicy był kiedys sklep dzieciowo -ciązowy nie jestem pewna czy jeszcze tam jest.Schodziło sie po schodkach w dół.Pamietam ze byłam tam kiedys z kolezanką i dziwiłam sie ze takie ładne rzeczy robią dla cieżarnych.
Tom sie naprodukowała hihi

Mozesz tez poszperac w necie

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)
W tym wątku jeszcze się nie udzielałam więc słowem wstępu: mam na imię Monika i rzecz jasna mieszkam gdzieś w GW :).
Piszę, bo mam problem. Widzę, że nawet udało mi się wstrzelić mniej więcej w temat, bo chodzi mi o ciuchy :). Przyznam się, że przeczytałam tylko jedną stronę w tym wątku, ale obiecuję, że jak tylko wyślę tego posta to nadrobię troche :).

Dobra!! Ale odbiegłam od tematu :).
Otóż:
Za 2 tyg. tj. w połowie stycznia, mam ślub cywilny i zupełnie nie wiem gdzie się udać po kiecke. Wszelkie próby kupienia sobie czegokolwiek kończą się frustracją i ogólnym pogorszeniem humoru.
Wiecie Kobitki gdzie w tym mieście można kupić coś eleganckiego i ogólnie dającego rade na brzuch yyyy wtedy stuknie mi chyba...28 tygodni więc brzucho noo dość pokażny raczej :(.
Nie ukrywam, że baaardzo bym nie chciała ślubować w bezkształtnym worku :(.

Pozdrawiam :)

na poczatku witam nowa kolezanke :-) tak sie sklada ze ja tez mam na imie Monika :-) wiec tym bardziej jest mi milo :-)

co do sklepu to jak befatka pisala, ja tam tez kupowalam sobie ciuchy ciazowe i naprawde maja duzy wybor i wcale nie sa az tak drogie te ciuchy. W parku 111 jest jeszcze sklep ciazowy o ile sie nie myle od strony sikorskiego jak masz to wejscie od ulicy. Mozesz jeszcze zobaczyc w rolniku na dole tam maja fajne sukienki i jest krawiec na miejscu to zawsze jakies poprawki na brzuch zrobia. ja sobie tam kupowalam sukienke jak szlam na slub do mojego szwagra i tez bylam w ciazy i to wyzszej od ciebie :-)

Do góry