reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
moj dalej spi... ehmm a myslalam ze juz po drzemce :eek:

nio madzia szybko poszlo... akos na 3ci dzien nauki wolal sam juz. Ale po ok miesiacu mial kryzys i przez 2 dni siusial mi znowu gdzie popadnie, ale przeszlo mu.. Narazie kontorlujemy ;-)

Hej

Madzia nie łam się, pewnie niebawem Szymuś skuma, że pamp jest bleeeeeeeeee.........

Mój mały dziś marudny, szukam dla niego jakiegoś prezentu i na nic nie moge sie zdecydować, M drze sie ze przesadzam, bo on i tak nie bedzie nic pamiętał:sorry:
Co wy dajecie pod choinke szkrabom??

moj ma tyle zabawek ze nic... Jak juz to jakies slodycze + kubus do picia, bo ostatnio malo slodyczy jada... dla urozmaicenia.
Zabawke pewnie dostanie od dziadkow bo idziemy na wigilie do moich rodzicow ;-)
No chyba ze jeszcze nas cos najdzie to jakies tanie auto kupimy... nie wiem jeszcze.;-)

a ja nie mam choinki bo wszystkie wielkie sa buuu:-:)-:)-(
Blond ja tez ze Staszica;-)ale smiesznie jakbym do siebie pisala:-D
ja bylam przed chwila w Parku 111 b musialam inhalator kupic bo mialam od W pozyczony i oddac musze a mlody juz bedzie musial miec na stale te inhalacje.wiec taki prezent od babci na swieta:confused2:a teraz stoi z kremem w rece i tanczyc probuje :tak:

Blond 25 witam...
a reszcie nie mam siły każdej z osobna napisać.
Młoda w nocy obudzilam mi sie z 38.3 rano 36.6 wiec myslałam ze zeby i pojechalismy do gw. Mloda zostawiłam u siostry. pojechalismy na zakupy, obiad u siostry itp. Młoda jak zwykle żywa. zero kataru zero kaszlu nic.
wracamy a ona ma 39.3. malo zawału nie dostałam. dalam jej nurofen i spi....

lece...odezwe sie rano.
pozdrawiam ciepło

reklama
Do góry