reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Łeeeee matko Ja już nie pamiętam kiedy Ja tu byłam masakra :szok:
Coś Mi tv świruje, zaczyna wyskakiwać brak sygnału, chyba coś gdzieś się tu zbliża a Ja NIE CHCĘ no boję się burzy jak nie wiem a jak jeszcze jestem sama to jestem chora jak już słyszę same słowo "burza"....... !! :(

reklama
Hejka.

Agnis sliczne masz te dzieciaki. Oskar jeszcze taki malutki.

Faktycznie burza bylo i tv nie moglam ogladac. A ja rez nie lubie upalow. Meczy mnie wtedy mocno allergia. I jeszcze gira mi spuchla.

Owca a jak dzis u was. Chlodniej?

Mycha witaj tutaj.

Ufff nareszcie byla burza i spadł deszcz i nie ma upału...myslalm ze wczoraj umre tak sie źle czułam...
Dziś powietrze czystsze... oh yes...

Na 11 młody ma turniej...trza isc ale mam takąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą górę prasowania :baffled:

I jeszcze bym pospała......

O mały głód się budzi...

Idę , miłego dnia :-)

Ciacho - ja tez musze poćwiczyć a tak mnie się nie chce :angry:
Owca - do mojego Kacpra jak przychodzą koledzy tez by tylko na konsoli chcieli grać........:angry:wiec wyganiam na dwór:-)
Kroma - mi tak giry napuchły w chrzciny...myslalam ze butów nie założe:angry:
Mycha - ja tam sie burzy nie boje, najlepiej ją przespać :-D

Dobry dzien ale ruch :-D:-D

wlasnie kawke sobie zrobilam , wypije i pojedziemy na zakupy :tak:
Dzis robimy grilla na obiad , musze jakas salatke do tego wymyslec :tak: pewnie bedzie z feta znow bo ja uwielbiam :tak:
Menzu juz pojechal na ogrod trawe kosi ;-)

Kroma pogoda narazie ok , upalu nie ma slonko swieci i jest tak fajnie :-)
Agnis jaki turniej ?? na pilke chodzi ?

Nie wiem nie rozumiem was jak mozna lubic burze :-D

Tak na piłkę nozną , juz 2 lata...czasami to mam dosc no ale trzeba zeby dzieciak cos robił :tak:

Ps.u mnie na fb mozesz obejrzec album gdzie są fotki z jego "kariery" :-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry deszczowo:baffled::-D wczoraj kilka godzin grzmialo i lalo ze hoho :-D sygnal tez zanikal wiec film w kratke ogladalismy:-D
owca no co ty ja tam lubie burze, nie boje sie, grill powiadasz u nas leje ale 19 stop jest:-) cieplo
agnis ja cwicze od prawie 5 miesiecy kilka razy w tyg, a jak nie cwicze to rowerem jezdze, u mnie waga spadla nieznacznie tzn. zamienilam tluszcz na miesnie
kroma wspolczuje ci tej opuchlizny na nodze i alergii nic milego, moja starza dostala katar i uczulenie naskorze cos sie pyli
mycha kope lat, zagladaj czesciej:tak:

reklama
Do góry