reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja wieki na lumpach nie bylam:-D
bede pozniej uciekam na te zakupy bo czekalam na goscia zeby mi wyswietlacz elektorniczy w lodowce wymienil juz drugi poszedl:confused2: zrobione wszystko hula wiec jest git

Ciacho jak czytasz hihi cofnij sie strone do tylu tam pisalam. Agnis a sobie nic ? Kuchnie ogladalas juz ?

Dzis znowu po lumpach łaziłam :cool2: oczywiscie wszystkie fatalszki dla Oskiego..jakby mało miał :szok::-D a ze dzisiaj nowy towar to za kg 60 zl no i 20 poszlo :sorry2::cool2:

Owca kuchnie dopiero po poludniu jak mąż wroci, bo to z nim ide :-) mamie narazie nie gadam o remoncie poki nie podliczymy wszystkich kosztow itd, chce wiedziec ze na 100 % robimy wtedy ją wtajemniczę :cool2:

Ale leje deszcz , dzieciaki zdazyly do chalupy wejsc i lunelo :tak::tak:
Kuzwa odkrylam w paszczy ze zab mi wychodzi wrr...na samym koncu u gory kurcze no po co to :wściekła/y:

Ciacho a czemu tak ci ten wyswietlacz pada ? jakis wadliwy czy co ?

Agnis to fajnie zes znow nakupila :-)
masz racje mamuska nie musi wszystkiego wiedziec hehe...
A wy tylko chcecie meble wymienic czy cala kuchnie plytki itd ??

Całą wlasnie. Bedzie armagedon - czuje to...:crazy: bo chate kupilsmy ponad 3 lata temu i wlasnie ta kuchnia mi w oku stoi ale zawsze cos i kasy nie bylo a teraz ciut odlozone mamy. Ale normalne meble nie do zabudowy bo sprzet mamy. No i jest troche taniej. :tak:

owca a widzisz bo mnie od razu na ta strone wrzucilo, nie zauwazylam twojego wpisu:sorry::-D
u ciebie leje a u nas 32 stop a jutro niby ma byc 20 ot i polska pogoda
a na wyswietlaczu mam dwie temp. i w tej od zamrazalnika przepala sie minus i zamiast -18 mam 18, jest na gwarancji to bede jak padnie to bede dzwonic, jak goowno robia to niech wymieniaja
agnis 20zl to jeszcze tak ok:tak: ja tez mam zwykle meble nie pod zabudowe , musisz sie liczyc ze tak 2 tyg to wam zejdzie
ale nie ma to jak jak wyremontowana kuchnia:tak:
zrobilam rowerem 14km i padam na ryj:eek::-D za gorąco jednak

U nas znow slonko wyszlo ale nie ma upalu jest tak fajnie 25 st :tak::tak:
do mlodego przyszedl kolega i zamiast sie bawic to gra na nintendo :wściekła/y:
powiedzialam ze jeszcze pare minut i zabieram maja sie bawic :tak:
co to on kurcze grac tu tylko przychodzi wkurza mnie takie cos :tak:

Jutro mloda idzie do kolezanki na nocke to jednego z glowy bedziemy miec hihi :-p:-p

Ciacho a pewnie jak jest gwarancja to niech wymieniaja laski nie robia :tak:
podziwiam za te km na rowerku w takim upale nie chcialo by mi sie :no:

Agnis a to racja bo jak sprzety macie to szkoda oddawac zeby moc kupowac wszystko w zabudowie
bezsensu..a takie meble wolnostojace tez ladne no i tansze troche :tak::tak:
Pare dni syfu bedzie ale za to bedzie ladnie i czysto :-)
Fajnie jak ma sie wlasnosc to wtedy mozna kase w mieszkanko ladowac
bo wiesz ze to dla siebie juz robisz :tak::tak: a nie jak na wynajmnie...

Kurcze dostalam dzis @ i obzarlam sie ciastkami i tak mi teraz slodko blee...:rofl2:

reklama
Do góry