reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam.

Nie wiem czy w nocy nie pojadę do szpitala z młodym. Ciężko mu oddychać mówi, krtań pewnie zawalona. :confused2:

eZOJA zdrówka dla synka, oby nic poważnego !!

Owca fajnie, że są jeszcze tacy ludzie i tak bez powodu dał Ci taki kupon ;-) super :tak:

Ja też nie pamiętam kiedy ostatnio coś piekłam i chyba długo nie upiekę, nawet na święta Mi się nie uda no cóż :no:

reklama
a ja zrobie na szybko biszkopty z bita smietana i galaretka, bedzie akurat na jutro, to zawsze wychodzi i wszyscy lubia:tak:
ja na swieta pieke makowce i pewnie cos jeszcze i z wałówą jedziemy na wigilie:-D

ezoja my co roku od lat jedzimy ani razu u siebie wigili nie spedzilismy:confused2: jak sie wkurze ktoregos razu pojedzimy gdzies w gory cz gdzies i w doopie mam cale te swieta,

w regulaminie małym maczkiem ukrytym w pdf pisze że nie ma możliwości anulowania bo taka jest specyfika produkcji, ja pisałam i dzwoniłam od razu i nie da się anulować. No jak powiedział M, że nie odbierze to babka powiedziała, że to jedyne wyjście z sytuacji. No cóż jedne odbiorę a drugie nie.

Ezoja- zdrówka dla Frucia. Oby się nie skończyło na pogotowiu.
Owca- dla ciebie też zdrówka.

No tv już wisi i teraz czekamy na meble.

kroma to teraz tylko ogladac filmy:-)
szkoda ze nie mozna anulowac:confused2:
a ja sie zastanawiam czy wlosow nie ciachnac znowu na krocej juz mi odrosly sporo i sama nie wiem:eek::-D

Ja w sobotę idę do fryzjera, ostatnio byłam pod koniec sierpnia. Ale chyba sobie walnę grzywkę na bok, bo ja mam wysokie czoło i już nie młodość ta i trzeba zacząć co nie co zakrywać.

kroma no nie, mlodosc nie ta:-D:-D
ja wiem ze jak zapuszcze na dlugie to nie bede nosic rozpuszczonych tylko non stop zwiazane, a poza tym mam utrapienei bo myc codziennie dlugie wlosy to wkurzajace jest:sorry:

hejo
kroma szkoda ze tak wyszlo ale tak jak mowisz drugie nie odbierzesz i tyle....ja tez mam zdjecia do wywolania ale chyba zamowie na allegro te fotoksiazki fajniejsze sa...widzialam u madziareny i super sa ale to na styczen sobie zostawie ;-)
ezoja i jak bylas w szpitalu z mlodym?
ja tez juz mam dlugie wlosy tyle ze ja nie scinam za duzo bo nie chce....zawsze chcialam dlugie wlosy tak bym mogla sobie wszystkie zwiazac bo ja mam wade ucha wiec moge zakryc teraz a przy krotkich za duzo nie zrobie..
my dopiero wstali no szok jak na dawida:-)dzis jedzie pierwszy raz do kina ciekawe jakie jego wrazenia beda:-)
milej niedzieli.

reklama
Hej hej;-)

Weekend tak szybko leci...:-(

U mnie następujące wieści:
- mąż nadal chory, chce iść na zwolnienie w tym tyg ale jeszcze zobaczy....dla niego nie ma odpowiedniej pory na to (bo bez niego to się chyba wszystko w pracy zawali...):-D

- Kacper chory -tak go gardło zaczęło bolec..a od gardła poleciało już wszystko..., i przez nich ja na siebie musze uwazac...ja nie mogę być chora:no:

- wczoraj zakupy w tesco, masakra ile narodu... a i nie wiem jak to się stało ale jak podjechaliśmy do kasy to w jednej nagle pusto i my myk :tak: hehe tak jakby ktoś wiedział ze już nie mam siły dłużej stać z brzuszkiem :-D

-zdążyłam się poklocic z mamą o wigilę...długa historia:-(

- no a dziś jedziemy do teściow na obiad i kawke, w końcu odpocznę, bo tam odpoczywam;-) spie kiedy chce, zmywac nie musze :-D

Wczoraj ubrałam tez choinke. I z glowy:tak:

Milej niedzieli dziewczyny:tak:

Do góry