reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej my po lekarzu
wiec mlody dostal antybiotyk na 10 dni , bo ucho dalej zawalone a do tego angina :tak::tak:
ale w czwartek moze isc do szkoly , wiec ja mam przymusowe 3 dni wolnego :tak:
Teraz jemy rosolek :-)

ezoja a to jak prywatny to inaczej wiadomo ze przyjmie jak trzeba bo ma kase z tego :tak:
Kroma a wrzuce fotke na zamkniety jak chcesz kuknac ...ale taki zwykly kolor capucino :tak:

Dalam mlodemu pierwsza dawke antybiotyku ile ja musze sie nameczyc zeby on wypil :angry:
siedzi ryczy i buzi nie chce otworzyc masakra a tu 10 dni musze tak walczyc :angry:

reklama
my bylismy na spacerku...pieknie bylo duzo slonca az sie chcialo spacerowac...zjedlismy obiadek i czekam az sie mala obudzi bo spi poto sie spacerku...dawid pojezdzil na rowerze a jak sie obudzi mala to sie legniemy na kocyk;-)
zamowilam dwie posciele z elway no w koncu sie zmobilizowalam:-D
owca u ciebie rosol a u mnie tez codziennie mam....mialam jeszcze schabowe ja udko pieczone ziemniole i marchewka gotowana a moi schaboszczaki plus frytki..
teraz trzeba na jutro wymyslec obiad:baffled:

Cześć.

hej

Ezoja- sto lat dla Marcela.
Mycha- zdrówka dla was. Drogo was wychodzi palenie. My mamy eko groszek i ja wsypuje raz na kilka dni i mam spokój. Nas kosztuje cała zima 1000 zł i jeszcze coś zostanie, chyba że przyjdą mrozy.
ciasteczko- fajne te kulki :)

tyle bo młody się domaga cyca. Obudził mnie o 5 i jeszcze nie śpi

Kroma no tak myślałam że macie specjalny piec że na kilka dni masz spokój i nie musisz schodzić. My niestety zły piec kupiliśmy i teraz mamy :baffled: może za jakiś czas będzie Nas stać na wymianę tego pieca to wtedy też z innym podejściem kupimy, tym razem zdaliśmy się na tego, który Nam robił centralne i taki piec mamy że niech go szlag trafi .... :baffled::angry: jak ma się na różny opał to inaczej a jak na jeden rodzaj opału i się w dodatku takim nie pali tylko innym to wtedy są tego skutki a w obecnej sytuacji nie stać na na taki opał, Za 100 kg 1000zł ?? chyba coś Ci się pomieszało :-p już się bałam , że piec od centralnego Nam padł ale z drugiej str może byśmy za jakąś dopłatą wzięli inny no ale w sumie dobrze, że się nie zepsuł niech na razie będzie jakoś damy radę.

Ezoja też widziałam fotki, fajne i widać że imprezka udana i wszyscy szczęśliwi a w szczególności Marcel :tak:;-)

My nadal zakatarzeni, dobrze że to już poniedziałek, oby teraz zleciało do piątku-soboty!

marzenka gdzie to słonce? u nas ani grama:confused2: pochmurno jak nie wiem, i zimno jak dla mnie dzisiaj jakos tak wyjatkowo:confused2::eek:
kroma dlatego napisala ze specjalny piec na pewno, moi rodzice maja taki ze na drewno, gaz,olej i solary moga podlaczyc
ale ten ich piec to ma juz kupe lat i jego sie w polsce nie kupi, wsumie nie wazne jaki wazne ze cieplo:-)
mycha moze kromie jedno zero ucieklo;-) bo wiem ze tona tego cuda kosztuje tak 900zl
owca czyli jednak antybiotyk ale pewnie dali bo angina, bo tak to cholera ich wie
a my dzisiaj obiad na wychodnym u rodzicow:-D

Kawke sobie zrobilam , mlody oglada bajki na kompie i co chwile jeczy ze ucho boli ech...kiedy mu przejdzie :baffled:
mloda robi lekcje i jakos dzien mija :tak:
U nas w Kauflandzie taka akcja jest ze punkty sie zbiera za 5 euro jeden punkt i trzeba 30 uzbierac i wtedy mozna patelnie tefala wybrac sobie...no i juz mam 30 punkcikow uzbieranych to sobie jedna patelnie wybiore :tak:
ale bezsensu bo trzeba jeszcze doplacic do niej ta co ja wybieram taka 28 cm to 20 euro doplaty :sorry:
troche sie to chyba nie opyla ale i tak robie tam zakupy wiec punkty mimo to dostaje to wezme ta patelke a tefal dobry to i posluzy troche :tak:
akcja az do stycznia to moze jeszcze na pokrywke sobie uzbieram do niej :-D

ciacho a to masz wychodne i nie musisz gotowac :-) ile km macie do rodzicow ? bo tak w miare czesto tam bywacie :tak:
Marzenka u mnie tez slonko wyszlo to 11 st bylo i fajnie tak przyjemnie , ja na jutro kupilam karkowke ale jeszcze nie wiem co z niej zrobie :baffled:
Mycha a co ma byc w piatek lub sobote ? :baffled:

Fotke wrzucilam :tak:

Ostatnia edycja:
owca to daj mu przeciwbólowy zanim zacznie dzialac antybiotyk to troche ból usmierzy:tak:
a patelnia drogo wychodzi ja mam tefala taka 25 cm i za jakies 70 zl kupilismy klientow robia w bambuko jak chca u nas tez teraz jakies punkty w kauflandzie sie zbiera, ja nie zbieram mimo ze co tydzien na zakupy jedziemy
do rodzicow mamy 40 km i czesto nie jestesmy:no: ostatni raz miesiac temu bylismy bo oni byli u nas niedawno

a to cos mi sie ubzduralo ze czeto bywacie hmm...:baffled:

no patelnie tu drogie sa chyba ze jakies zwykle , a wiadomo ze w bambuko robia hehe :-D
bo to sie nie oplaca ale jedna i tak wezme :-D mezus mi kaze wybrac to juz wezme zeby nie marudzil :-D

kiedys w pl kupilam za 60 zl teflonowa jakas i do dzis jest super :tak: a ma juz dobre 5 lat :tak:

a tego to ja nie wiem dlaczego :-D:-D:-D
my nasza mamy 2 lata, wiadomo o teflon trzeba dbac bo nie wolno go zarysowac bo wtedy jest rakotwórczy,
niby zgodnie z zaleceniami powinno siego tylko przecierac a nie myc

ciacho no racje masz..ja mam teflonowa juz 2 lata kupila kiedys z teflona w opakowaniu 3 szt od najmniejszej do najwiekszej i jestem zadowolona..fakt ze ta najwieksza juz dobita troszke ale najwiecej ja uzywam..a dalam jakies 90zl bo jakas promocja byla;-)marzy mi sie jeszcze taki garnek z grubym dnem ale drogie cholerstwo...
no u mnie dzis bylo sloneczko bylismy z dawidem na spacerku i pozniej jak do parku doszlismy to jeszcze wyciagnelam mu rower ale po pol godz pogoda juz sie zmienila..jednak juz czuc chlod.
owca u nas tez cos takiego jest....nie raz bralam noze z eko i nawet dobre sa tylko ze ja nic nie doplacalam bo mi sie to nie oplacalo.....teraz co jakis czas robia tak ze jak zaplacisz 50 zl za zakupy to dostajesz 5zl bon fajna sprawa;-)
lece poprasowac dzieciaki spia..
milego wieczorku

reklama
no hej ho ;)

my właśnie wróciliśmy z roczku od mojej Julci ;)

mieliśmy echac w sobote i zostac do niedzieli, ale z piątku na sobote Jacek i Helenka ściskali się kibelkiem, a ja całą sobotę. Już mieliśmy nie jechac, no ale w niedziele obudziłam sie jak nowo narodzona. ale całą sobotę przeleżałam w łóźku. tak mnie mięśnie bolały i wszystko. a wymiotowałam jak kot. no ale dobrze się skończyło i pojechaliśmy.

było warto ;)

eZoja sto lat dla Marcelka. Duży chłopak już ;)

Do góry