reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witajcie.

jak nigdy sie tyle rozpisaly:-)
ezoja ale skad wiesz dopiero dino otwieraja napewno nie jedna sie tam zmieni i ty mozesz wskoczyc na miejsce:tak:
owca ja nosze teraz 85 d:tak:
co do ogrzewania no jest tak jak mowicie..my poki co nie wlanczamy jest chlodno ale jeszcze nie az tak zimno,
mycha ciezko tak jak sama se musisz napalic:sorry:

Oj ciężko ciężko tak samej palić, są jak zawsze złe i dobre strony. Mogę sobie napalić w każdej chwili jak Mi zimno np jest nawet wiosną :-p ale pod warunkiem, że ma się opał a opał tani nie jest. Tak jak rodzice teraz kupili na zimę 5 ton węgla, plus takie grubsze deski do rozpalania i już poszło im 1500zł a to na zimę niestety nie wystarczy i będą musieli dokupić, od początku października już palimy bo zimno, nie mówię że jakoś mocno ale już w sumie co dzień przepalamy żeby inna temp w domu była, a wiosną czy latem jak chcę mieć ciepłą wodę też muszę przepalić więc też muszę mieć opał więc rocznie 2tys na opał to mało więc nie wiem czy jest tak aż idealnie ..... :sorry: coś za coś.

Hej wam...
u nas wietrznie dzis , mlody jeszcze spi ale wieczorem narzekal ze boli go ucho i w nocy dwa razy poplakiwal i musialam wstac dac mu syrop przeciwbolowy bo nic nie mam innego , mowil ze ucho boli i mial cieple i czerwone cale...czy to moze byc zapalenie ucha ?
bo nie mialam stycznosci nigdy z takim czyms...
i teraz nie wiem co robic , czy isc do apteki cos kupic czy wogole cos dadza , czy to odrazu trzeba do lekarza po antybiotyk ?
dzis sobota to tylko szpital jedynie , mezus w pracy i dupa..musze czekac az wroci...

ezoja ja tez podziwiam cie z biznesem , ale kto nie ryzykuje ten nie ma trzymam kciuki !! grunt to dobry pomysl :tak:
Marzenka to przymusowa wyprawa do miasta was czeka :tak:

Owca współczuję synkowi, ale Mi się wydaje że jak ucho boli to antybiotyk powinien dostać, u Nas osobiście odpukać takiej sytuacji nie mieliśmy ale u Mojej siostry jej starszy syn już nie raz miał taki problem i zazwyczaj to było zapalenie ucha i kończyło się za każdym razem antybiotykiem. Raz jak Go ucho zaczęło boleć pojechali do lekarza i niby nic tez jakieś syropki przeciwbólowe i okłady przepisała a za 2 dni na sygnale jechali do lekarza tak go całkiem rozłożyło :baffled: z bólu wytrzymać nie mógł aż wymioty się wtedy u niego pojawiły i miał takie zapalenie że brak słów, akurat z uchem to nie ma żartów..... Także zdrówka dla młodego!

U Nas choróbko się przypałętało, 2 dni temu Janek wstał z katarem, Wojtek psikał a Mnie tylko gardło bolało. Dziś już Janek ma takie smary że szkoda słów, sporadycznie bo sporadycznie ale pojawia się kaszel :-( i maruda jak szlag, Wojtek nadal kaszel ma już od dłuższego czasu i znowu katar dostał i psika a o sobie nie wspomnę :no: wszystko dosłownie wszystko Mnie boli, brak sił nie mam normalnie siły do piwnicy zejść aby podłożyć do pieca, głowa boli, brak jakiejkolwiek energii oby jeszcze bardziej nie rozłożyło. Wydaje Mi się, że będe musiała z chłopakami do lekarza jechać a najgorsze że kasy nie mam na leki..... :no: nie mam już nerwów na nic. Także u Nas nieciekawie :no: :-(

Ezoja jak tam urodzinki, udane? Pokaż foty. 1oo latek dla synka!!!!

reklama
hej heja
fotki na fejsie, chyba macie wgląd? ;-)
fajnie było, lubię czasem takie spędy :-) nie przejmowałam się niczym, na luzie bez stresu...
najważniejsze że młodemu się podobało :-)
....a jutro jadę do dentysty :baffled:o zgrozo...

3majcie się mnie jutro cały dzień nie będzie jadę do g-wa, znowu zależna od męża jestem a dentysta dopiero na 18.00

edit:
Dziękuję za życzenia ;)

Ostatnia edycja:
hej

Ezoja- sto lat dla Marcela.
Mycha- zdrówka dla was. Drogo was wychodzi palenie. My mamy eko groszek i ja wsypuje raz na kilka dni i mam spokój. Nas kosztuje cała zima 1000 zł i jeszcze coś zostanie, chyba że przyjdą mrozy.
ciasteczko- fajne te kulki :)

tyle bo młody się domaga cyca. Obudził mnie o 5 i jeszcze nie śpi

hejo,
ciacho pewnie ze sie da..wcoraj moi pojechali na ta uroczystosc z okazji dnia niepodleglosci a ja nie poszlam na spacer juz wiec przelezalam prawie ze 2 godz oj jak na mnie tgo duzo..bo zadko kiedy tak moge..ciacho u ciebie lepiej bo dzieciaki same wokol siebie zrobia a u mnie niestety nie i dlatego trudniej..
kroma to tanio was wychodzi opal a co to za groszek:eek:no ciekawa jaka zima przyjdzie obym nie miala za duzo przekroczonych jednostek w tym roku..
kochana widze ze antos konczy dzis 4 miesiace:tak:oj ale zlecialo moja wczoraj 2 skonczyla...a w nocy tak sie rozgadala ze az milo :)
moja tez nie spi od 5 jeszcze miala drzemke przy cycu..teraz sobie lezy z tata w lozku:-Dw srode mam zebranie na 16-30 i niewiem czy ja mam isc czy maz....o tej godz przewaznie zaczyna sie marudzenie musialabym mleko sciagac w razie czego ale w sumie daleko nie mam do przedszkola wiec jakby co wyszlabym i w 5 min bym byla...
madziarena jak tam chrzciny sie udaly?
ezoja 100 lat dla marcelka niepamietam czy pisalam wczoraj;-)czekamy na fotki
mycha no wlasnie te chorobska w najmniej oczekiwanym momencie sie pojawia jak czlowiek kasy nie ma.
a niewiem czy wam pisalam ale po mojej interewencji zus zmienil mi wyplate na 80 proc:-)

Hej...
ja dzis wolne i mlody zostal jeszcze w domu bo marudzi chwilami ze ucho boli i kaszle :tak:
dzwonilam juz do przychodni ale od 9 czynna wiec musze czekac mam nadzieje ze nas przyjma dzis :tak:
Kawke zrobilam i salatke zjadlam na sniadanko :-)

Mycha zdrowka dla chlopakow :tak:
Marzenka to pusc meza na zebranie :tak:dobrze ze zus zmienil zdanie wystarczy nimi potrzasnac i juz inna decyzja :tak:
Madziarena ??? cos zamilkla...:baffled: i Jadzka tez :baffled:
eZoja fajnie ze impra udana fotki juz ogladalam i fajne widac ze solenizant zadowolony byl :-) a ten chlopak to twoj brat ??:baffled: a czy u was dzis nie jest swieto i wszystko pozamykane ?? a to do dentysty jedziesz hmm...
ciacho korytarz tak malowalismy wczoraj bo w tyg m nie ma czasu :happy: ale on malutki jest to szybko poszlo i kolorek fajny :tak:

Obiad mam ze wczoraj rosol to spokoj z gotowaniem dzis :laugh2:

Ostatnia edycja:
dzien dobry
ezoja fajnie ze imprezka udana i wspolczuje zeba ale jak mus to mus
owca nie ma to jak łądny kolor od razu inaczej wyglada:-)
kroma chyba musicie miec specjallny piec bo nie kazdy sie nadaje na ten ekogroszek
marzenka chwila odpoczynku i na pewno lepiej ale ja tez kiedys mialam male dzieci i czesto gesto M w domu niebylo, to wiem jak to jest, teraz wiadomo moze i lezej ale czasem wolalabym zeby byly mniejsze bo byly grzeczniejsze, mniej róznych rzeczy chcialy:baffled::sorry::-D
dzisiaj swieto wiec w dzien pewnie przeciag bedzie:-D

Święto.. i jadę. To dentysta prywatny i otwiera kiedy chce ;) Teśció znajomy piąta woda po kisielu jak to się mówi, kazała mi przyjść to idę no chyba wie na kiedy zapisy robi. Bez znieczulenia nie siadam na fotel! :sorry:
Ten zarośnięty tak to mój brat. Ta dziewczyna w kręconych włosach to jego dziewczyna od ehmmm... czasu kiedy się chajtałam czyli 7,5 lat. Powiedzieli że się chajtną jak 30stkę przekroczą hahahahaha czyli brat ma jeszcze ok 3 lata ;-)

dobra zbieramy się zaraz, miłego poniedziałku!

jak to gabinet w domu i nigdzie nei wyjezdza to i przyjmie, w tym 24/dobe co jest tez w swieta przyjmuja tylko to ciut drozej kosztuje ale zawsze to jakies wyjscie:tak:

reklama
trzeba było się kształcić na stomatologa. Mój M ostatnio zostawiła tam 600 zł. Więc w godzinę zarobiła 600 zł. No wiadomo podatki jeszcze płacą ale i tak uważam, że kupę kasy tłuką i ciągle są kolejki do nich, nawet do prywatnych dentystów. Ezoja powodzenia u sadysty.

Marzenka- M zamawiał, promocja była i za 100 kg dał 1000 zł. i to eko groszek jest, tam nie ma rodzajów, patrzy się na wydajność.

Ciasteczko- trzeba mieć piec taki na ekogroszek i jeszcze my mamy 3 w 1 piec, też na węgiel i na drewno.

Owca- jak dasz radę to pochwal się kolorkiem. I zdrówka dla syna.

Do góry