reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witaj madzia:-)
u nas pogoda w kratke z jednej strony chmury jak na burze az ciemno w pokoju a z drugiej od strony miasta no awet nawet,takze narazie niewiem co ze spacerem,troszke padalo ale teraz juz nie,tak madzia slyszalam o tym ale nawet niewiem gdzie to jest:-D

Hejka:-) ale dziś pada i zimno brrr:-( nie ma jak nawet do sklepu wyjść:wściekła/y:Jak coś to folię na wózek zarzuce i pójdę później. Ja już pomału siedze na torbach, dziś może mój dostanie już klucze więc dobrze by było jak by poprzewoził niektóre rzeczy:tak:Przyczepka załatwiona więc może na 2-3 razy uda mu się przewieźć meble i te inne ciężkie rzeczy. Napewno kilka dni mogę nie zajrzeć bo będzie wielkie sprzątanie na nowym.
Pewnie niuskaa marzy już by pójść z malutką do domku:-D nie dziwie się jej, przez długi czas nie będzie chciała widzieć szpitala:-D co tu zrobić iść czy nie iść na te miasto:sorry:

megi ja tez nie mam jak wyjsc do sklepu a musze bo smietany brak do zupy...
ale mam blisko do marche to jakos wyjde tylko moj nie da sobie zalozyc foli na wozek i tu mam problem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...

a neta bedziesz miec na nowym juz odrazu??

Myślę że tak jak tylko mój wszystko podłączy :-) a wiesz narazie nie pada więc mamy okazje obie śmignąć do sklepów :)))

no ale ja smigne dopiero kolo 10 :-):-):-) jakos nie chce mi sie teraz wyruszac :-):-)

ja dzis mojemu ubralam rajstopy zeby nie sciagal skarpet i nie lazil na boso,rajstop raczej nie zdejmie hehe :no::no:

a my dzis smigamy popoludniu do Obrzyc do szpitala na chwile do babci:-):-):-)
i po drodze kupie jakas czapke dla szymka bo glupio zeby chodzil bez w takiej pogodzie
tylko jak kupie a on nie bedzie jej nosil to sie wsciekne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....moze znajde jakas fajna z autem to da sie przekupic moze...:-):-):-)..ale watpie....
nie wiem jak mu przetlumaczyc ze musi ubrac gadam gadam a on swoje ech...nieraz sil brak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam sie
O ja stara glupia wczoraj juz mi bylo lepiej i zrobilam na kolacje mezowi zapiekanke z dyni i sie najadlam a dzis od nowa mnie boli zoladek i mnie czysci ehhh ja glupia.

hej
ale pogoda tylko w domu siedziec:-)
magda nie wiem ile w askanie kosztuje godzina ale tanio nie jest ale tu kolo nas jest fikoland to cos 30min 7zl a 15zl placisz i siedzisz bez ograniczen

AniuPR wspolczuje kobito ci, to sucha bulke dzisiaj sobie zaserwuj algo sucharki i bedzie oki:-):-)

reklama
no u nas dalej pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ania ty to jestes udana zamiast jeden dzien nie jesc takich rzeczy hehe...to dzis znowu sie meczysz :-):-):-)

ciasteczko a to nawet bardzo sie oplaca za 15 zl i mozesz posiedziec z polowe dnia bo co to dla dzieci jest godzina nie...:tak::tak:

co dzis gotujecie??

Do góry