reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

własne strojenie to nie, nosi adidasy, jeansy i bluzy i tak non stop, w niczym innym jej nie zobaczysz taki sportowy styl, zreszta ja z M tez lubimy tak na luzno na sportowo ja mam pelno sukienek sportowych
robie sernik z rosa a co mi wyjdzie zobaczymy bo sis go robi i wychodzi jej super, dala mi przepis ale bez wykonania powiedziala wszystko wymieszac i upiec fajna instrukcja obslugi:-D
o kuchnie masz daleko to tak ja ka mam cos zrobic to za daleko:-D:-D wlasnie papudze posprzatalam bo sie prosilo

reklama
Marzenka a to nie wiem co mi sie ubzduralo ze teraz dawid jest w domu z toba :-p:-p

Ciacho a to znam ten sernik , mama moja tez go robi :tak:
macie papuge ? nie wiedzialam...
ja tez bardziej na sportowo sie ubieram , bo tak mi najwygodniej :tak::tak:

marzenka no wiadomo przy takich malych dzieciakach inaczej, chociaz jak mielismy grype zoladkowa to nie spalam pol nocy bo starasza wymioty dopadly, niby młodzież ale jednak dziecko;-) nie ma znaczenia ile ma lat
owca ale przepisow na ten sernik jest multum i kazdy inny,mojej siotrze to mega wychodzi ten sernik bardzo go lubie ale dziadostwo kaloryczne jest, sasiadke poczestuje
ja to czesto gesto nosze dresy na dwor, adidasy i tak chodze po zakupy albo autem jak gdzies jade:-D typowe dresiarstwo:-D zapomnialas ze mamy papuge bo mamy ja prawie dwa lata

ciasto wyszlo pyszne mniam, takie cieplo boskie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej.
Marzenka moja się też o 4 budzi na cycusia ale daję jej i kłade się dalej :) potem pobudka jakos ok. 6-8 różnie ;)
Aminia w przedszkolu, Hanka 2 godz. poleżała popatrzyła a teraz nyna, to ja lecę wstawiać zupkę i posprzątać chatkę bo po weekendowych imprezkach podłogi brudne i kurzu tona ...
Kroma jak tam Antoś ? ja już zapomniałam co dziecko potrafi i jak się rozwija na jakim etapie :/ moja mała skończyła mc a już taka ciekawska, że wierzyć mi sie nie chce
Ciacho moja ma 4 latka a już się stroi, sama sobie ciuchy do przedszkola wybiera fryzury itp a spróbuj coś innego ubrać
Moje dzieci przeważnie ida spać ok. 20:30, Amelka śpi całą noc a Hanka budzi się tak ok. 1, potem 3-4 i między 6-8, ja idę spać ok 24 ale wyspana jestem :)
Uciekam bo nic nie porobię, wczoraj chciałam wrzucić jakieś fotki z chrzcin ale coś bb nawala.

Ja bylam w szkole po mloda bo mialam telefon ze boli ja brzuch ech ciagle cos...
musialam isc odebrac bo samej nie puszcza :no:
nie wiem co ona z tym brzuchem , a teraz swiruje i juz zdazyli sie oboje poklocic :angry:
jak bedzie tak jutro to chyba do lekarza pojde :tak:
bo ona ma nieraz takie bole przy wysilku jak na sport cwicza , skacza to ja zaboli czy kluje...:baffled:

A tak wogole to chce kupic sobie komplet nozy na allegro , fiskars te z master chefa :-D
no i pytalam goscia ile kosztuje przesylka do De to napisal ze 66 zl :szok:
masakra to sie nie opyla , moze kupie i tesciowa mi wysle z De do De to szybciej i pewnie taniej :tak:

Madziarena co tak sprzatasz :happy:

Ciacho szybko zrobilas ten sernik :-) ale bym pojadla :tak:

owca a poszlo moment, 15 zrobieni a pozniej juz tylko sie pieklo:-D
a moze ona ma jakas przepuklinę czy cos, bo to wlasnie tak kłuje przy wysilku, dobrze byloby zrobic usg bo tak to jak wrozenie z fusow zwlaszcza ze to juz nei pierwsz raz
moze przesylka ubezpieczona to taka droga?

owca ja mialam cos takiego przy wysilku i mialam zakaz cwiczen:-D
ciacho ja zawsze robie taki sernik moi uwielbiaja...oj dawno nie robilam sernika;-)pewnie na wigilie zrobie dopiero
ja czekam na dwie przesylki i pewnie beda jak ja wyjde po dawida:crazy:

marzenka a to kurierem maja przyjsc? powinien dzwonic chociaz nieraz maja w doopie
moja sis robi na jakie imprezy tudzież na świeta, dobry jest jednak ja wole taki tradycyjny sernik,

no nie wiem ciacho jak bedzie sie powtarzac to pojde do lekarza
jakis czas temu tez tak miala potem przeszlo , a teraz ogolnie wczoraj narzekala na bol brzucha i dzis rano
a teraz juz jest ok...myslalam ze moze to takie bole wzrostowe jakies hmmm...

Marzenka co zakupilas ? mate i cos jeszcze ?

ja sprawdzalam na poczcie koszt przesylki to tak wychodzi w okolicach 60 zl strasznie drogo :tak:

U nas slonce swieci :happy:

reklama
przejsc sie nie zaszkodzi,
a wysylka z zagranicy do nas tez tania nie jest, nie ma nic za darmo, teraz nawet w morde za darmo nie daja;-):-D

Do góry