reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
u mnie pada:baffled: bleee no i chyba pora wymienic opony na zimowe bo zapowiadaja jeszcze chlodniej
ja pierwsz jak nigdy:-D

reklama
heja

Ja jutro do lekarza muszę... z dzieciakami. Masakra niedawno co antybiotyki mieli. Siedzą w domu, zero kontaktów z innymi i co, dooopa blada. Ja nie wiem z kąt to się bierze... wietrzę, sprawdzam, dbam...
A tak leniwy dzień się zapowiada, u nas też chyba pada. Pod Dino poruszenie jakieś u nas pełno osobówek, ale otwarcia jeszcze nei ma chyba pracownicy nowi.... Jakiś zgniły nastrój mam...

edit:
zatowarowanie Dina jest. Tir podjechał :)

Ostatnia edycja:
ezoja zdrowka dla dzieciakow czyli wychodzi ze nawet siedzenie w domu ich nic nie daje
no to beda rozkaldac towar na polkach;-)
a ja dzisiaj mam w planach zrobić cos dobrego do jedzenia bo ilez mozna żyć na jogurtach i juz mi bokiem wychodza a dokladnie nosem, katar po nich mam:confused2:

a zalega mi kawal fileta z indyka to zrobie gyrosa i chce zrobic cos słodkiego albo eklery albo ptysie ale taka małą ilość z 6 sztuk

a gyrosa robisz w jakiej bułce?? Czy mówisz o tym na talerzu??
ptysie mjami! pokaż musowo na blogu efekt końcowy ;) I tego siusiaka jestem mega ciekawa jak Ci wyjdzie hahahah :-D

nie sprecyzowalam chodzilo mi o salatke:-D ptyski czy tam eklery pokaze o ile wyjda pierwszy raz w zyciu będe robic:tak: a co do siusiaka to pomysle czy dam

hejo
ja jestem ale karmie mala i smigamy na spacer...bylam dzis zaprowadzic dawida do przedszkola i tak jakos ten czas szybko leci...
ciacho pysznosci robisz...

marzenka a u ciebie nie pada? u nas szaro buro i w ogóle kijowo:-D
własnie sie ciasto piecze na te cuda ale po ostygnięciu dopiero sie okaze czy wyszlo

reklama
hejka

Młody śpi, chyba mi ząbkuje, bo ma od 3 dni stan podgorączkowy i namiętnie je ręce. A ma lekko zaczerwienione dziąsło ale tam gdzie są dwójki dolne.

Marzenka- ja dałam 60 zł, na licytacji. Ktoś wystawił z pudełkiem z wystawki, ale w ogólnie nie była brudna. Nowiusieńka. Nawet baterie miała. Ale i tak przeprałam ją. Nowa w sklepie kosztuje ok 200 zł.

ciasteczko- to robisz w końcu tego pitola czy nie. Ja o dziwo robiłam już ptysie i mi wyszły. Jedyna rzecz chyba co mi wychodzi z ciast.

U nas też buro i ponuro.

Do góry