reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej

Pogoda jest do du..y... kurcze ja nie pamietam kiedy taka pogoda byla na koniec marca:no: zawsze sie juz w wiosennch butkach biegalo kurtkach lzejszych a tu kozaki i czapki :wściekła/y: jeszcze ten mroz, zapowiadaja przeciez dzisiaj w nocy -16.... azeby Was "pocieszyc" to na swieta ma byc podobna pogoda....

Pr moze faktycznie Jasiek ma racje ubrac choinke i jajka powiesic, pogoda na swieta im sie chyba pomylila:crazy:

Madziarena skaling mozna zrobic w ciazy ale tylko narzedziami recznym, nie ultradzwiekami. Ale jezeli nie masz duzego kamienia to zaczekaj do konca ciazy ;-)

reklama
PR- to się uśmiałam z twojego Jasia:-D
Co w skrócie u nas?..........Z Pawłem byliśmy wczoraj u lekarza, przeziębienie ogólne no i z oczkami zwłaszcza byliśmy bo od 2 dni ropieją mu i łzawią no i zapalenie spojówek, najgorsze że nie da sobie wkraplać tych kropli do oczu, siłą trzeba bo co?!!
Zuzia tez jeszcze kaszle, m juz trochę lepiej ale kaszle nadal także choroba doskwiera niestety :/
Idę dziś sobie jakieś buty na wiosnę kupić.
No i szafa już na przedpokoju stoi, przywieźli w środę:tak: Od razu porządki się porobiło i teraz dużo luzu w szafach:)
Pozdrowienia i zdrówka chorym:*

hejka

Ja się nie chwaliłam zapomniałam też mi szafę robią po niedzieli, w końcu wpakuję te lumpy co leżą do szafy.

Megi
- to fajnie że macie już poukładane, ja na moją też czekam.

Pr- to ci dziecko mądre, wie, że jak śnieg to choinka i Mikołaj idzie. A jak zielono to jajeczka się maluje. Moje też nie czują tego, że mają być święta wielkanocne i czekają na prezenty od Mikołaja.

Ciasteczko
- ja bym wpadła na kawę, ale tak ślisgo i ja jeszcze kaszle, że chyba wirtualnie sobie małą kawkę wypiję.

hey
mam taki problem Zośka ma okres twórczy i cały dom mam popisany. Macie jakiś sposób na zmycie tuszy z wykładziny pcv??? Próbowałam już wszystkiego denaturat, zmywacz, rozpuszczalnik, ocet...

dopiero ta godzina a ja juz spiaca jestem:baffled:
narobilam sie chatka ogarnieta bylam w biedrze po jakies slodkosci dla dzieci i padam zwyczajnie;-)
tort juz w domu bardzo ladny;-)
dawid sie pewnie ucieszy;-)
megi fajnie ze macie juz szafe.....zawsze to lepiej:tak:
kroma widze ze i ty ciagle upiekszasz mieszkanko;-)
annes ja niepomoge moj dawid wyjatkowo grzeczny jesli chodzi o te sprawy;-)

ciasteczko ty nam tu nie pisz takich rzeczy bo dobijasz nas:dry:;-)
Jeny jak te moje dzieciaki kaszlą, ja pierdziele:no: i mnie w gardle coś boli przy połykaniu pięknie normalnie!!

ja was dobijam? to pogoda nas dobija
na pogode wplywu nie mam pozostaje wierzyc ze progonozy sie nie sprawdza:tak:
bo bedziemy jajka swiecic w pelnym zimowym rynsztunku:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej !!

a no zimno ze hej !! u nas tez ...
a do tego wiatr zimny dzis brr...tylko sniegu brak :tak:
bedzie w tym roku pewnie biala wielkanoc hehe masakra z ta pogoda :tak:

Megi zdrowka dla was :tak:

ja popijam sobie szampana dzis :-):-) tak w ramach relaksu wekendowego :-p:-p

reklama
Hej dziewczynki, nuda u nas, mały ma dalej katar, ja też i zatoki mi rozsadza. Pogoda do bani.
Megi zdrówka dla Was, powiedz co Pawełkowi lekarz przepisał na przeziębienie? Ja z Kubkiem nie byłam u lekarza.. póki co tylko ten katar..

Do góry