reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
pr to trzymam, na pewno wszystko bedzie ok:tak:
owca ja generalnie tez nosze czapke albo kaptur ale ja mam zatoki od dziecinstwa to jak raz sie zlapie to doopa blada do konca zycia
u nas leje no rany piekna mamy jesien tej zimy:-D

Witam
PR ja trzymam żeby ok było:tak:
U nas też po staremu, Zuzia dzisiaj ma bal karnawałowy, jadę z nią co by jej poklikać zdjęć na pamiątkę:) Będzie robiła za wróżkę księzniczkę:-D a temu że z dodatków wybrała różdżkę i koronę:-D

ciasteczko czekaj, czekaj jeszcze nas zima zaskoczy, oglądałam wczoraj prognoze pogody i już od soboty przez kilka dni ma padać sam śnieg i na minusie:tak:

megi tez widzialam prognoze ale zgodnie z tym o wczesniej mowili juz teraz tez noce powinny byc na minusie tu sie zmienia codziennie cos innego podaja to tylko prognoza nie ma 100% pewnosci
a mroz jeszcze przeboleje ale nie snieg, ostatnimi czasy go nie lubie:no:

Amelka ma jutro bal i tez bedzie ksiezniczka wczoraj kupilismy w pepco korone i jakies tam *******y a stroj ma po siostrze M;]
I zgubiła wczoraj zlotego kolczyka szlag:angry:

ooo pr wspolczuje, pewnie na sztyfcie byl co?
moja mloda nosi zapinane normalnie bigle, starsza dostala na urodziny od dziadkow zlote kolczyki ale uszy zaczely swedziec i spuchly:-( srebro tez sie czarne robi one generalnie jak moja sis uczulone

owca no zaczelam ze 3 tygodnie niby wczesniej, ale pwoiem ci, ze i Hesi zaczynałam szybciej dawac. oni mi rosna tak szybko, io ona i on byli tacy głodni. co godzine chcą butle mleka. przy czym nie mają zaparć ani innych problemów, ale wiesz o co chodzi, nie chce ich rozepchać, dlatego wprowadziłam juz kleik na noc, i owoce juz i soczki. i od wczoraj pierwsza zupka.

reklama
Do góry