reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr jak dzieciaczki?
moj dzis znow bunt zrobil jak wychodzil do przedszkola....nie chce cos isc bo go wiktor bije ponoc:eek:
po ginu pojde po malego to mam nadzieje ze sie cos wiecej dowiem
no i jutro ten bal maja

reklama
marzenka dziecko przezywa i pewnie dlatego nie chce isc
yola przezyjesz te zeby mlodego nie masz wyjscia;-) ale bywa nieraz ciezko, pamietam doskonale u mlodej
jeszcze dzisiaj ortodonta a tak mi sie nie chce ale mus
halo larvunia

marzenka- Amelka dzisiaj odstawila scene podobno w przedszkolu i ryczala ze chce do babci bo P ja dzisiaj prowadzil ze sie pozygala od wycia...
Jasiek niby lepeij mielismy dzis do kontroli jechac ale jutro podjedziemy z nim bo P po nockach.. a ona jutro jest po poludniu

dziewczyny ja to chyba dzis w psychiatryku wyladuje przez moje dzieci
dosłownie zwariowac idzie
marudzą nie chcą spac a jak juz zasną to najpier jedno pozniej drugie
moj mąz do niedawn uwazl ze ja powinnam wszystko robic bo blizniaki to ogólnie pikus ale odkąd ostatnio byl w domu przez 2tyg bo mial urlop to zmienil zdanie:-):-)

Ło jaaa Pr co się małej stało, że aż tak mocno płakała ? Może ma jakiś kryzys ..
mati ja to Cię podziwiam, że dajesz rade, ja mam z jednym problem :)
Musze się dziś urwać bo z małą na 15:30 na sali mam byc, ale mam stresa, że nie będzie chciała występować ... trudno jak nie będzie chciała to nie będę jej zmuszać - mam nadzieję, że da radę :)

mati a bo tak jak faceci uwazaja ze co to tam przy dziecku/iach zrobic dopoi sami nie musza:tak::-D dobrze dostalam mala szkole
madziarena no pewnie jak nie bedzie chciala to nie, ona jeszcze mala jest a nawet taie 5-6 latki nie chca a co dopiero ona

reklama
Hejka :-) ale pusto tutaj...
ja dzis tez zalatany dzien mialam , po szkole szybko po mlodego do przedszkola i prosto po mloda odebrac od lgopedy :tak:
potem zjedlismy na szybko krokiety jeszcze swiateczne hehe...i pojechalismy do mojej mamy i dopiero w domu zladowalismy ...

Marzenka odezwij sie co tam lekarz powiedzial ??
Ciacho pewnie u ortodonty siedzi jeszcze hehe...co tam zalatwialas czy jakas kontrola ?? :baffled:
Madziarena i jak corcia udal sie wystep ??
PR to rzeczywiscie Amelka dala popis :szok: wymuszony placz i do tego jeszcze te wymioty...dzieciaki ;-)
Megi , Myszka jak tam u was na horyzoncie ??...
Aniolek jak synus ? grzeczny czy dalej mamusie klepie ?? :-D

Reszte pozdrawiam ;-)

Do góry