reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej hej

A my dziś 2 razy byliśmy z młodym na spacerze, ale jęczy mi w wózku, najchętniej by chodził, ale w butach mu to jeszcze za bardzo nie wychodzi. W domu w skarpetkach śmiga..

Owieczka, załatwiłam że pojedzie mój brat z dziewczyną po niego. Jeśli będą jechać z GW to pojedziemy razem. A jeśli będą w Poznaniu, bo coś wspominali, że mają jechać to po drodze go zabiorą.. Oby faktycznie nie było żadnych opóźnień. Daj nam słonko i najlepiej niech świeci przez cały tydzień :) :**

mycha no to super, pewnie cieszysz sie ze wsrod ludzi:-)

Ciacho a żebyś wiedziała że jestem happy ;-) kurcze tak inaczej jest między ludźmi, zawsze to coś innego niż 4 ściany w domu i towarzystwo tylko dzieci a potem Męża i czasami kogoś jak się na spacer wyjdzie :-p Oczywiście wiadomo, że kocham swoje dzieci, męża ale wyrwać się z domu na te kilka godzin i przebywanie między ludźmi to zawsze jakoś tak inaczej :tak: i te zajęcia z Panią psycholog są super, poznajemy się z dziewczynami z dnia na dzień coraz bardziej jak wykonujemy tam różne zadania itp. ... Nie sądziłam, że tak fajnie może być :no::-)

Mycha to fajowo :tak::tak: a co tam robicie dokladnie ?? macie teraz teorie tak?..
i gdzie ten kurs sie odbywa w urzedzie pracy??

Ja uciekam juz po serialach do wyrka :tak:

Mycha to fajowo :tak::tak: a co tam robicie dokladnie ?? macie teraz teorie tak?..
i gdzie ten kurs sie odbywa w urzedzie pracy??

Ja uciekam juz po serialach do wyrka :tak:

Owiecka ;p tak, teraz mamy warsztaty z Panią psycholog, no to w sumie jest teoria ale w taki fajny sposób się uczymy (ale z warsztatów egzaminu nie będziemy mieć) .. Tak ogólnie wczoraj takie różne zadania robiliśmy, np. że mieliśmy namalować herb podzielić na 6 części i Pani psycholog podała zagadnienia np co lubisz robić i podać co najmniej 3 rzeczy i nie mieliśmy tego napisać tylko przedstawić to za pomocą obrazku :-p w drugiej co chciałabym się nauczyć, w trzeciej co lubię a czego nie lubię w ludziach kolejne to gdybym mogła być zwierzęciem to jakim i gdybym mogła być przedmiotem to też jakim i dlaczego i takie jeszcze inne ... Po prostu takie różne wymyśla konkursy czy zadania, a przy większości zadań to są takie że po prostu się poznajemy. Dziś np mieliśmy o komunikacji między ludzkiej że werbalna, mowa ciała i takie tam i trochę rozmawiałyśmy a potem film włączyła też fajnie było bo ciekawych rzeczy się dowiedziałam o gestach ludzi co oznaczają itp ... Wiesz tak bez końca mogła bym opowiadać i z tą Panią mamy do przyszłej środy potem czwartek i piątek wolne a potem od poniedziałku z doradcą zawodowym i Panią psycholog też a od 12 grudnia kurs komputerowy a wizażu prawdopodobnie w styczniu będzie po świętach itd. ... :tak:

A zajęcia mamy z ZDZ chyba wiesz gdzie to .... :rofl2:

Ale żem się rozpisała .... :-ppewnie zanudzam co niektóre ... :-p ;-)

Ostatnia edycja:
No witam
ciacho masz racje pogoda nie rozpieszcza a wczoraj już ładnie było, teraz znów mgła i ten ponury widok:/
My na 13 z dzieciakami do lekarza, Zuzia szczepienie a mały z tym kaszlem. Nie kumam dlaczego mu nic nie pomaga, od kilku tygodni wciąż go męczy a jak byliśmy 6 listopada to nic nie było poważnego tylko zaczerwienione gardło:/ leki które kazała dawać się pokończyły a lepiej wcale nie jest:no: smara się też:baffled: ale gorączki nie ma i nie miał w ogóle, apetyt jest też.

reklama
Witam się i ja.
Szaro buro i ponuro, a pod oknem znów mi coś rozkopują, asfaltują, arrr.
My wczoraj byliśmy na szczepieniu, Gabryś zdrowy, rośnie radośnie i ogólnie wszystko OK u nas :-)

Do góry