reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Dziewczynki,
Yolu powodzenia na szczepieniu, oby malutki nie płakał mocno :* U nas też zęby idą, nocki nieprzespane już od prawie 2 tygodni i maruda straszna. No ale w końcu wyjdą kiedyś chyba nie? :baffled:pocieszcie mnie bo czasem cierpliwości brak. A tak w ogóle ile dziecko ma zębów? :sorry:Bo nie wiem ile jeszcze będę chodzić niewyspana :-p

Marzenko powodzenia u lekarza i daj znać jakie wyniki. Na pewno wszystko będzie dobrze :*
Madziarena fajnie, że wesele udane, a córcia przyzwyczai się w końcu.. ciekawe tylko ile to jeszcze potrwa.

Megi to pospaliście sobie, mój obudził się troszkę po 6 ale wrzuciłam mu do łóżeczka parę zabawek i posiedział tam zanim doszłam trochę do siebie. Ja uwielbiam pomidorową:rofl2:

Ogólnie to nastrój do bani.. tęsknię za moim strasznie, rozmawiamy codziennie.. niech już będzie grudzień

reklama
Witam w koncu pije pierwsza kawke dzis :-):-)
dzieciaki odebrane,po obiadku odpoczywaja przed tv
za troche trzeba zabrac sie za lekcje moje i pyski heh :tak:

ciekawe czy future juz po ?? nic nie wiecie??

Madziarena straszne to z tym maluszkiem...wspolczuje tej kobiecie :tak:
Marzenka i co z ta torbiela to cos powaznego?? trzeba to usuwac?
Aniolek musisz jakos te zabki przezyc..niestety ;-) a do grudnia zleci zobacz zaraz pazdziernik mamy ;-)

reklama
Do góry