reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Nie śpię od 5.30 jak mój wstawał. Dziś wyjechał na poligon ale na szczęście tylko 5 dni, przeżyję:tak: Odprowadzę Zuzannę do p-la i zrobię z małym jakieś małe zakupki w biedronce. Do apteki muszę zajść. Jeszcze myślę nad kupnem butów bo ja i mały na jesień nie mamy.
future powodzonka!

reklama
Witajcie.
Szkoda, że Future dziś maluszka nie będzie mieć przy sobie z tego co pisała na facebooku, no ale może jutro ..

U Nas po staremu, pomijając to że My dziś sami bo Mąż pojechał na wykopki do Mojego teścia no bo teściowej nie ma ... więc jakoś dzień zleci, biorę się zaraz za prasowanie bo już się pranie prosi, nabiera mocy urzędowej ... :tak:

Dzien doberek !!
synek odstawiony do szkoly,zaraz mloda jedzie po 8 chwile...
i j tez wybywam za 30 minut..

a tu cichutko ostatnio
odzywac sie kobity pisac cos...:tak::tak:

hej hej
my po weselu ... ojoj ale nózki bolały a wczoraj byłam z Amelką u Marzenki na kawce i też jakoś zleciało.
Mała odstawiona o 7 do przedszkola, znów była seria pytań : "ale na pewno mnie odbierzesz" panika i płacz ... no ale cóż takie życie ...
Jak tam Future ??
Marzena daj znać jak usg

No ciekawe jak tam future???
Ja pospałam z Pawełkiem dziś do 7.20 i tak długo jak na niego chociaż koło 6 wzięłam go do siebie i nakarmiłam no i tak zasnął bo ciemno było a jak by jasno widział to koniec spania. Jem właśnie śniadanko, potem ogarnę chatkę i będzie czas prowadzić Zuzę. Wrócę to pomidorową ugotuję, mojego nie ma to zrobię bo tak nie gotuję bo on nie lubi. Nie mam jeszcze planów na dalszy dzień, sam jakoś czas zleci. Miłego dnia
marzenka właśnie daj nam znać potem!

reklama
Hejka, ;-)

Future jak tam? :-D

larvunia - jak Misiolek?

My dziś na szczepienie niedługo lecimy, jak ja tego nie lubię. Małemu ząbki idą, więc i bez kłucia jest marudny. Ciężki dzień się zapowiada :| Dobrze, że dziś chociaż pospać dał, bo wczoraj od 5 rano na nogach byłam.

Miłego dzionka, słonko świeci, więc ładnie jest :-)

Do góry