reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tak tak ciacho pisala ze na tydzien...
bry dzien tak wogole ;-)witam z kawą w reku.
Dziś od dawien dawna moja młoda przespała całą noc! Zawsze budziła się ok północy na przytulenie czasem cyca a dziś obudziła się ok 6. Ja też sie przebudziłam i ide do dzieciaków pokoju, patrze a ona się bawi po cichu :tak: Ale jak mnie zobaczyła odrazu AM wołała hehehe ;-)
Może za szybko zawsze reagowałam i ją za szybko wyciągałam z łóżeczka zawsze :confused: Bo dziś pierwszy raz niani nie włączałąm i pewnie jej tak nie słyszałam jak postękuje..... zobaczymy dziś jak będzie.

reklama
madziarena a co chcesz kupic malej?to moze sie zgadamy i taniej wysylka wyjdzie;-)
larvunia widzisz jak mala dala ci pospac:-Dona juz nie taka mala ;-)moze teraz juz tylko lepiej bedzie
a ja sie przyzwyczaic nie moge bo maly juz zadko spi w dzien a jak nie spi to i tak buszuje do 22 albo i pozniej a gdzie ta bloga cisza :baffled:brakuje mi jej..
dobrze ze chociaz teraz jeszcze spi..
ja dzis mam wolne zaraz ide ogarniac chatke do miasta musze rowerkiem myknac przelewy zrobic bo zamowilam polke do sypialni i ksiazki dawidowi z serri kubusia puchatka bo bardzo lubia nigdzie nie ma u nas..no i pozniej zabieg boze jakiego ja mam stresa...
czesc tak wogule

Witam kobitki !!
w koncu mam neta wczoraj przyjechalismy do tesciowej a wczesniej bylismy na wsi i babci i tam neta brak :tak:
Zaraz smigam na 9 do fryzjera na pasemka...
nie poczytam was bo za duzo tego takze nie wiem o co kaman hehe wyczytalam tylko ze ciacho tez wrocila z wojazy
My bylismy nad morzem w Miedzyzdrojach,potem w Nowinach na dinozaurach ale pogoda tam nie dopisala bo podalo..
i tak sobie jezdzimy troche dzis jeszcze jedziemy na ranczo na konie :tak:
Hance sie spodobalo jezdzenie :-)
Wrzucam wlasnie fotki do galeri takze zapraszam i uciekam sie szykowac bede zagladac jak znajde chwile czasu

Pozdrawiam was wszystkie :-)

no hej.

madziarena dom wariatów - o 6 się obudziła i zaczela krzyczec na nas. no to ją wyciągnęłam. poskakała po nas troche, aż w koncu tatuś się zlitował i poszli się bawić, a mama pogniła do 9 w wyrku. ale juz nie spałam. no ale zawsze cos.

nie wiem co jej odbiło. przeciez tak pozno poszla spac.

marzenka moja ma buciki 23 najki, a takie z ccc to miala 22, ale wlasnie oddałam dla Michalinki. niby jeszcze mogla w nich chodzić, ale nózia taka jakaś zgięta. niby dobre na dlugość, ale juz pewnie malo wygodne. a teraz zamowilam kalosze 24, mam nadzieje, ze wystarczą do jesieni, a z kolei nie będą za wielkie, i będzie mogła śmiało w nich chodzić. no dziś może przyjdą ;)

ja jade dziś na zakupy bo przyjaciółka przyjeżdza, ale czy ja dam rade buuuuuuuu wczoraj pochodzilam po giełdzie i pol dnia przelezałam potem.

ciacho - no mgła niesamowita ;)

Future buty poczekają chyba jeszcze... moja nosi 19 !
W sumie 5 ciuszków zostawiam, parę mam do oddania bo za mała czeka w przedpokoju... może jakoś się zgramy kiedyś.
Miłego spotkania życzę.

ja idę kręcić drożdzowe z borówkami a co ;-) wczoraj z nowu borówki od rodziców dostałam :tak:

larvunia dajesz mlodego w wakacje do przedszkola?
future u nas juz mgla sie rozmyla,
musze gdzies pranie powiesic tylko gdzie:-D? uciekam, milego dnia zycze bo musze na shoping isc

reklama
Do góry