reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no hej, bylam na giełdzie. nic sobie nie kupilam, za to menzu kupil sobie najki, maszynki, i inne pierdoły, Hescie nakupował zabawek, a byliśmy po betoniarke i nie bylo. jedna byla, ale taki trup, ze szkoda słów.

teraz musi mama polezec,

aha, a Hesiu w samochodzie zaniemógł ;)

reklama
hej laseczki niedawno wrocilismy, nie chce mi sie czytac newsow z calego tyg wiec nie wiem co u ktorej:sorry2:jestem padnieta, wsumie to chyba tylko troche wypoczelam za to pogoda byla bardzo udana:-):tak:
larvunia gratki dla kolezanki
megi sa dzbanki, ja mam brity super sprawa, nawet teraz na wyjazd bralam go ze soba:tak:

Marzenka moja ma NIKE PICO III rozm. 26 i są jej dobre. Mierzę jej stópkę i troszke wieksze kupuje - ma na dluzej
ale dzisiaj mialam meeegaa dzien masakra - uciekam nawet nie mam sily odpisac padam na pysk ...

no heloł. a moja gwiazda wlasnie robi cyrki ze spaniem. ja ją do wyrka, a ona w ryk. usypiałam, leżałam, śpiewałam...normalnie jak noworodkowi hahah. ona jest jeszcze taka malusia...

a u nas straszliwa mgła. aż duszno od wilgoci. jutro mam byc do 34 stopni, u nas troche chlodniej, ale ja do gorzowa wybywam koło południa, to wole, zeby padało ;)

madziarena a co sie dzialo takiego az tak padasz na pysk:-D
anateczka ja niewiem pisalam do goscia zeby wymierzyl dokladnie a chce o takieBUTY ADIDAS SE JOG r.27 WIOSNA 2012 od SPORTIVE (2472119267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my jeszcze po pracy myknelismy nad jeziorko ja polezalam na lezaczku a chlopaki sie kapali.jeszcze na dodatek mlodemu weszla stopa na pomoscie miedzy deskami i niemoglismy wyciagnac biedny sie przestraszyl...
ciacho czesc :-)to dwa tygodnie juz minely?:szok:bo na dwa tygodnie mykneliscie tak ?czy ja cos pomieszalam

marzenka ja pisalam ze na tydzien:tak: tak mi sie wydaje:confused: butki fajne, moja mloda ma new balancy z elmo tez super sa a wczesniej miala takie wysokie z fila ale to za grosze kupilam

reklama
hej hej - ja tu już od godziny pracuje Ooooo
Marzenka a wiesz, że te buciorki wczoraj oglądałam ?? Amelce szukam :)
Ciacho witaj w domu :))
Future, Yola jak tam maluchy ? Pospały ??

Do góry