reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
Siedzę z kawusią i ciachem, mały leży obok mruczy bym mu dała:-D buźkę co chwilę otwiera mały głodomór :-)
Wczoraj na noc ugotowałam kaszkę mannę na mleku 1,5% i dałam przed 23 małemu na spróbę i wypił całe 150ml dość gęstą zrobiłam i wytrzymał do po 4....dziś też mu dam na noc może z czasem uda mu się pospać długo w nocy:tak:

Ja też jestem bardzo zadowolona z biegowego :)) mała smiga że aż miło a wszyscy sa w szoku i co chwilę spotykam się z pytaniami : ona już bez bocznych kółek jeździ ? Na co ja dodaję "nooo i bez pedałów też potrafi :p" hehe patrzą jak na debilkę - nie ma to jak wioska hehe

fajnie ze wasze dzieciaki od malego moga jesc krowie, jak nie ma sie alergii to jest oki:tak:
u nas starsza mogla ale mloda:no: dlugo na kozim byla moja kozka:-D

blondi a wiesz ze moj pracuje z michalem L i on jest z iga R?:szok::szok:
my juz po spacerku obiadek zjedzony przed praca i kawke teraz spijam czekamy na babcie i bede mykac;-)
moj maly zjadl caly talerz zupy ogorkowej:szok::szok:
no to chyba kupimy ten biegowy...
milego dnia

Się o jedzonku rozgadałyście :-) A ja właśnie od gina wróciłam, skurczy nie ma, rozwarcie nie postępuje i co najlepsze ZA 4 DNI MOGĘ PRZESTAĆ BRAĆ FENOTEROL! :-D Cieszę się jak potrzepana z tego :-D

reklama
dziekuje ja sie czuje dobrze. jutro ide do gina bo znowu jakas infekcja mnie dopadla i swdzi wszystko aaaaaaaaaaa ale ogolnie to jest ok, wieczory sa rozne, brzuch szaleje, ale niech szaleje. nie chce sie stopowac tym razem pod koniec ciazy zeby znowu nie przenosic. chociaz nie wiem jak teraz bedzie

Future no ja dopiero co zaszlam ale Ty tez:pP i juz zaraz polowa:p i za chwilke bedziemy odliczac do Twojego porodu:) taka kolej rzeczyhihi

Madziarena wiesz co to nie tylko na wioskach takie teksty, bo tu niby juz w tym roku troszke wiecej tych rowerkow jezdzi ale dalej te same teksty o tym ze bez kolek i jak to bez pedalow :D

edit:)

Marzenka no wiem wiem:) Iga cos mi wspominala jak byla u mnie jakos jesienia ale nie do konca jej wierzylam w sumie hehe ale teraz spotkalysmy sie w swieta no i okazuje sie ze nie zartowala hehe. bardzo sie ciesze powiem Ci z tego. przynajmniej nie jakis z kosmosu tylko osoba ktora znamy od dziecka i wiadomo czego sie po nim spodziewac :)

Yola no to super. bardzo sie ciesze!!!no za 4 dni zaczynasz 38 tydzien czyli termin :D:D:D:D

Megi fajnie ze krowie pasuje:) my tez mielismy przeboje z mlekiem, i jakis czas nawet pil krowie( 8-9 miesiecy mial) ale potem kompletnie je odrzucil i znowu musialam dawac modyfikowane, ja nie wiem co dzieci widza w modyfikowanym mleku.ono mi smierdzi po prostu:/

Ostatnia edycja:
Do góry