reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam z kawka
pranie gotowe czeka do powiedzenia hehe nie chce mi sie...
za godzinke wybywam musze skoczyc do sklepu
pogoda jakas dziwna niby slonce jest ale i tak chlodno...:tak:
i odliczam do niedzieli,stresuje sie juz...
jeszcze zostal nam korytarz do odmalowania ale to chyba w srode :tak:
a jutro jeszcze probna spowiedz ciekawe czy mloda stres nie zje zobaczymy...:sorry:

Madziarena to fajnie ze zakupiliscie plac zabaw mala ma zajecie teraz,pokaz fotki :-):-)

Aniolek mam nadzieje ze stan babci sie poprawi :tak:

Ciacho jakie plany na dzis?...

Uciekam milego dnia dla was :-)

reklama
Witam
U nas tylko jedna pobudka tuż przed 3 nad ranem i zaś po 6...Jakie plany na dziś hmm nie wiem wszystko w praniu wyjdzie naraz ie klikam i śniadanko kończę. Zaraz młodego położę bo już marudzi...
aniołek cieszę się że nocka nieco lepiej no i brawo za twój optymizm :tak::-)
mycha jak tam mężuś wrócił? pewnie załatwiacie te sprawy... daj znać potem;-)
larvunia jak Michasia w nocy?

Hejka, wczoraj nie zdążyłam wszystkim odpisac bo mi się młody obudził... Coś wogóle dzisiaj kiepsko spał...

BLOND wykorzystaj czas jak nie ma Rafałka, na odpoczynek, bo młody wróci pełen energi żeby opowiadac mamusi co się działo, woięc zbieraj na to siły ;-)

MADZIARENA, ANIOŁKU dziękuje, jakby lepiej, zobaczymy czy nie zacznie się później... Mam nadzieje że już puściło... Ja sobie bałaganu na budowie narobiłam bo tam pełno tego pyłu jak gruz stary sprzątaliśmy i od tamtej pory co się czegoś nawdycham to problem...

MADZIARENA taki plac to super sprawa, też się zastanawiamy żeby młodemu kupic... ale to dopiero do naszego domku, tutaj nie ma sensu...

ANIOŁKU myślę że nic mu się nie stanie... Ja zawsze jak ząbki szły to właśnie przeciwbólowym syropkiem młodemu po ząbkach trochę lałam reszta do brzuszka szła i miałam spokój na kilka godzin... Ale jeśli od żelu ci spał spokojniej to znaczy że to ewidentnie przez ząbki a nie na skok, no i jeśli u was żel działa, to możesz spróbowac jakiś czas tylko na nim się opierac... Szkoda że nie ma takiej możliwości... A w jakim on zawodzie tutaj pracował? Cholera, starszym ludziom wiek wydłużajądłużej pracowac trzeba a niech mi ten tusk powie gdzie jak nawet młodzi nie mają gdzie.... Sam ma lekką prace to i może sobie myślec że to nie problem tyle lat pracowac...eh...
Jeszcze raz zdrówka dla babci

Kurcze nie pamiętam co jeszcze miałam napisac... Jak sobie przypomne to napisze ;-)
Musze ogarnąc chatke, bo jutro lub pojutrze będe miała gości a przez 3 dni pracy chłopacy zrobili tu tak sajgon że masakra, niby M po troszku ogarniał, ja wieczorkami i rankami też no ale wiadomo, to nie jest to... Boję się pomyślec jak chata będzie wyglądac po 11 dniach pracy mojej :-D:-p

owca a wiesz co wumie nic specjalnego, bede sie dzisiaj uzerac z takim jednym dzisnienie mam od piatku na cala sprawe:confused2: a tak poza tym jako sie turla
kasia no tak nie ma to jak inwestowacc w swoje

Owieczka dziękuję :* No to wielki dzień Was czeka w niedzielę. Mam nadzieję, że wrzucisz jakieś fotki córci :-)
Tyle przygotowań a zleci pewnie nim się obejrzycie..

madziarenka, megi, Kasiu, ciasteczko
:*

Kasiulka
dzięki za wszystkie rady. Spróbuję może jakoś na przemian z tym żelem i syropkiem jak kupię.
Mój P. pracował tu na produkcji np. w TPV :sorry:.. nie ma studiów ani żadnego konkretnego fachu niestety.. pewnie dlatego takie problemy z dostaniem pracy.

Chociaż ja mam mgr a i tak siedzę w domu bo nic dla mnie nie ma :-(co za czasy..

Najgorsze też są te umowy przez agencje.. 2 tygodniowe i ciągłe życie w stresie, że może nie przedłużą itd.. Tam w Anglii pracuje też w fabryce, za najniższą krajową, ale przynajmniej ma w miarę pewną pracę, umowę na stałe.. Chciałabym, żeby tu chociaż za te 1200zł pracował, ale żeby to była normalna umowa, a nie taka "cykana".

Miłych porządków Kochana :tak:

Ciasteczko dasz radę wierzę w Ciebie :tak:
Ja też uciekam sprzątać..

Pranie się kręci, sąsiadka zaprosiła na kawkę, wzięła młodą do swoich dzieciaków. Ja poczekam jak mały się obudzi to pójdę na małe pogaduszki do niej...idę też szybko ogarnąć bo nawet nie zaczęłam...pa!!

hej
ale zdazylam przed deszczem hehehehe, bym z dziecmi zmokla ;-)
dzieki dziewczyny... nocka odziwo oki, raz tylko inhalacje o 4.00 robilam Misiuli i pare razy sie wybudzala ale bez scen wiekszych, po paru minutach pojekiwania ladnie zasypiala. Nie bylo tragicznie... jak to przy zebach i katarku...
na spacerku bylismy prawie 2 godziny... pies mi sie w gownie wytarzal w lesie MASAKRA! Musialam sasiadke prosic by zeszla na dol i mi dzieci przypilnowala a ja psa poszlam kapać.... Pozniej do gminy po kase (rodzinne i wychowawcze) na zakupy z dziecmi, synek na mowil mnie na hot doga ;-) Jeeeeeeeeeeeezu jak ja dawno nie jadla fast foooooda ;-) I czas zlecial...
aniolek wspolczuje Ci i tak, piszesz ze 2 godz ciagiem to sukces... łojej... wspolczuje ;*
Yolanta dziekuje!

hejka ja na chwilkę, mam katar i ledwo oddycham, nie wiem czy to już alergia czy się przeziębiłam, a może jedno i drugie, bo spałam przy otwartym oknie, ale łzawią mi oczy. Olka miała dwa dni temu gorączkę i nie wiem czy to jakaś grypa, czy co? Dzisiaj zdrowa i biega w tą i we w tą.

Future
- przeczytałam i współczuję, biedna kicia.
Aniołek- ja akurat mam dzieciaki co nie przechodzą źle ząbkowania, jedynie te tylne jak szły u Olki to biedna łapała się za uszy i mówiła ze ją boli. Współczuję nocek. A co do pracy to nic mi nie mów też mam mgr i parę kursów, doświadczenie i staż w pracy i jakoś ciężko w ogóle na rozmowę się dostać jakąkolwiek, a co do Uk to się zgadzam, że tam łatwo o pracę i o awans. I za ich minimum człowiek godnie żyje.
Lavrunia- zdrówka dla małej. A przygodę z psem miałaś, dobrze, że sąsiadka ci popilnowała dzieciaki.
Owca- będzie dobrze z niedzielą, młoda na bank da radę na spowiedzi, oby grzechów nie zapomniała :-)
MARZENKA- jak tam w pracy? bo ja nie jestem ostatnio na bb i nie wiem czy ty ciągle pracujesz czy nie :-) Ja mam możliwość iść na kasy pracować, ale nie wiem czy chcę, w sumie czekam na pracę w dobrym miejscu ale nie wiem czy się uda, bo to zależy od znajomości i na lato dopiero bym szła i na zastępstwo, a tak może do tego czasu bym gdzieś popracowała. W sumie nie wiem co z Arkiem mam zrobić, ale pójdę na rozmowę.

no hej, podczytałam was...

bylam w przedszkolu, kłócenia się o kasę ciąg dalszy...wrrrrrrrr

odliczają sobie wszystko. no okej, w przyszłym roku nie biore dzieci, których rodzice nie ureguloali wszystkiego. nie ma bata.

rano bylam u pulmonologa, powiedzial, ze ładnie wyglądam i widać, że dobrze wszystko, ale dał trochę leków. ale nie dał nic antyhistaminowego. mam sobie wapnem radzić....

reklama
hello
my dopiero do domku zladowalismy
bylam sie wyrejestrowac z urzedu pracy potem kumpela wpadla na obiad i tak zlecialo teraz blogie lenistwo..najchetniej poszlabym w ;-)kimono
kroma tak pracuje:-)jest dobrze kochana dziekuje ze pytasz:eek:
larvunia od czasu do czasu mozna:-D
aniolek coz zrobic dzis bez znajomosci nie masz nic tak mysle....

Do góry