reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi ale Wam dobrze ;-)
dzieki dziewczyny, odnosnie zdrowia... dzieki
co do szyciakow to dzis bede szyc tez pod zamowienie poduszke słonia... ciekawe co my wyjdzie wizje juz mam :-D
bedzie jechac do tego samego domu co Garfield poduszka ;-)
normalnie kocham to robic :-)

...lece do wanny i jedziemy , wiec MILEGO PONIEDZIALKU :tak:

reklama
Witam dziewczynki ...
Larvunia - szyciaki rewelacja !!
Marzenko - ja tez od 6 na nogach ehhh jak mi sie marzy choć tydzień urlopu co by sobie dłużej pospać, po pracy też lipa bo z dzieckiem nie ma szans :/ Meżulo na badaniach mam nadzieję, że dzisiaj skończy - a do kiedy Damian ma urlop ? Ciekawe jak mojemu wyliczą ...
Madziu - dobrze, że już w domku
U nas dziś przerwa w remoncie ... musze jakoś dojść do siebie po zabawie - było meeeggaaa fajnie :) oczywiście wygrałam ekspress do kawy - główna nagroda, fotel "ala fatty", miski, zestaw herbat plus kubek, parasol no fajnie było :) wybawiłam się wytańczyłam a mała grzecznie spała u babci ;)
Megi, Mycha udanego zwiedzania i pęknej pogody :*** buziolki

Bry ;-) My właśnie z megi i jej m pijemy kawkę i zaraz się ubieramy i wybywamy na spacerek po Karpaczu :tak:;-) z dzieciaczkami... :-)
Pogoda ładna bo słoneczko świeci :-) później wieczorkiem zerknę co u Was :-)

ZDRÓWKA DLA POCHOROWANYCH :tak:;-) Trzymajcie się, miłego dzionka ;-)

w koncu wymienilam ta wode bo niby mniej wzdymajaca jest ale nie wiem jak to bedzie. bardzo szybko sie ugotowala i pyszna wyszla. chyba kilka sloikow zapasteryzuje bo nie dam rady tego zjesc z mlodym

Juz w domu po egzaminie
uff ale stresa mialam strasznego,jeszcze mnie telepie :-D
siedzialy 2 babki w jury i ja z kupmela z iranu,najpierw trzeba bylo o sobie opowiedziec to bylo latwe
a pozniej dostalo sie obrazek i trzeba bylo tez o nim powiedziec co tam jest,kto itp...najgorsze bylo ostatnie bo dialog trzeba bylo prowadzic na dany temat to bylo troszke dla mnie trudne zapomnialam slowa ech...wszystko ze stresu
ale co tam jakos to bedzie :tak:

megi i mycha ale wam fajnie udanego wypoczynku :-):-)

reklama
Do góry