reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam się i Ja.

WitamZdrowka dla wszystkich chorych !!!a dla Ali zycze podwojnie. biedna:(Ania Wy to macie jakiegos pecha z ta jelitowka. ciagle cos sie u Was dzieje:(ja mam dola dzisiaj. odebralam cytologie dzisiaj bo zadzwonila po mnie gin i masakra.wyniki bardzo zle.nie wiem jak to bedzie z ciaza. jutro ide do mojego gina zeby cos wymyslil co dalej robic.masakra po prostu.i do tego zasmarkana dalej jestem, wacham jakies olejki i troche lepiej mi sie oddycha. obym malego nie zarazlila...

Blond trzymam kciuki żeby wszystko było ok, :tak: nie zamartwiaj się na zapas... :no:
Martucha to powodzenia na studiach, fajnie że u Was ok :tak:

My zmieniliśmy internet i teraz chodzi Nam jak torpeda bynajmniej w porównaniu do tego, który wcześniej mieliśmy :tak::-):rofl2:

U Nas wszystko póki co ok, dzieci zdrowe, my na razie też....;-)
Miłego dzionka:tak:

A no ciasteczko żebyś wiedziała ;-) wcześniej długo mi się wszystko ładowało, jak coś napisałam na forum to nie raz czekałam i czekałam aż się post załaduje a dziś normalnie chwila moment i jest :tak:
A no ostatnimi czasy jakoś myślenie Mi się zmieniło :tak: jedna rzecz Mi tylko doskwiera ale nie mam zamiaru się cały czas tym przejmować i dołować :no: bo mam wiele powodów do radości i przez jedną rzecz nie będę siedzieć i płakać, od czasu do czasu się komuś o tym wygadam, wyżalę tak jak ostatnio Megi i teraz mam luz :tak:

Dzien dobry i jam sie przywitam na szybko w ten zimny dzionek :-)
podlogi juz sobie pomylam,dopije kawe i lece na zakupy spozywcze :tak:
do dupy jest ta szkola po poludniu bo z rana wszystko trzeba szybko porobic taki dzien do dupy...
ale jutro i czwartek juz nie ide :-D mam termin do dentysty z szymkiem a czwartek logpeda z mloda :tak:

Martucha witaj !! fajnie ze wrocilas na studia ciesze sie ze jestes zadowolona :-) takze witam studentke ;-)

Mycha fajnie ze net smiga szybko masz od Grendy??:baffled: ja mialam i bylam bardzo zadowolona :tak: super myslenie kochana wreszcie czuje ze sie usmiechasz i jestes szczesliwa :-)

psiak mi tu lata jak szalony z zabawkami po domu gorzej jak dziecko :-D wszedzie go pelno :-)

Dobra uciekam szkoda czasu...milego dnia dzis juz raczej nie zajrze bo jak wracam to juz 18 jest ech...
Trzymajcie sie buzka :-)

No właśnie Madzia wcześniej miałam od Grendy, co chwilę musieliśmy do niego pisać czy dzwonić bo nie mieliśmy neta, przyjeżdżał i się okazywało że to coś u Niego w skrzynce się działo i tak kilka razy w miesiącu a jak mam płacić za coś czego więcej niema niż jest to Ja dziękuje... :tak:
A no nastawienie Moje się zmieniło :tak: i o wiele lepiej się z tym czuję :tak:;-):-):tak::-D

Mycha to super oby tak dalej bylo :-):-)
a mialas radiowy u niego czy z kabla??...
bo ja mialam z kabla za 55 zl chyba...:tak:

Dobra ja tez uciekam do sklepu kupie pizze na obiad dla mlodej zeby cos zjadla z m razem
dobrze ze m ma pare dni wolnego to nie musze kombinowac ze szkola :tak:...
odbierze szymka i hanie i jada do mamy dlaje remontowac :tak:

uciekam milego dzionka :-)

a larvunia gdzie spi jeszcze??:confused:

reklama
Mycha to super oby tak dalej bylo :-):-)
a mialas radiowy u niego czy z kabla??...
bo ja mialam z kabla za 55 zl chyba...:tak:

Dobra ja tez uciekam do sklepu kupie pizze na obiad dla mlodej zeby cos zjadla z m razem
dobrze ze m ma pare dni wolnego to nie musze kombinowac ze szkola :tak:...
odbierze szymka i hanie i jada do mamy dlaje remontowac :tak:

uciekam milego dzionka :-)

a larvunia gdzie spi jeszcze??:confused:

Też miałam tak jak Ty na kabel za 55zł i naprawdę mało zadowoleni byliśmy z tego...

Do góry