reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, przez to, że mamy zamk. zapomniałam tutaj luknąć.

Lavrunia- dzieci drugie jak mają rodzeństwo szybciej się rozwijają, mój Arek też szybciej się podnosił od Olki, chociaż u nich widzę, że etapy mają podobne, może Arek szybciej o 2 tg. usiadł niż OLka, ale tak na ok 7 mcy siedzieli.

Kasia- ja młodej kompa to włączam tylko jak jej bajki chcę włączyć, ale to sporadycznie, lub jakieś piosenki. Nie zamierzam jej szybko dawać komputera, ona ma swój laptop dla dzieci zabawkowy i tak nie wie co tam się dzieje tylko bez mózgowo klawisze wciska. Zdążą się nauczyć, my się nauczyliśmy i jak późno w nasze życie komputery weszły to one też mają czas.

Moja Olcia pojechała na działkę, a Arek dorwał radio i je męczy, dobrze, że stare jest

reklama
hello wieczorem
ale sie podjaralam na noc hhehe, nie ze na meza ;-)
wlasnie wpadlam na pomysl na siebie :laugh2: na nude w domu :laugh2:
ale jazda bez trzymanki bedzi ehehehehehe, pozniej sie pochwale :rofl2:
jak juz rusze z koksem i beda pierwsze efekty to sie bede chwalic :-)

a co tu taka cisza..
PR bez ofiar heh ;-) a instruktor po zawale pewnie :rofl2::-D
Future ja jednak jeszcze nie posylam mlodego do przedszkola, no przychodzi wieczor i prawie mi pluca wypluwa :-(

larvuś ja jutro jade do sulęcina do US a pozniej jacek bierze smaochod do pracy na 12. a ja juz nie mam żółtego, stoi w gorzowie. znaczy mama jezdzi. wiec... nie dam rady. jakoś inaczej moze. albo Ty do nas ;) ale skoro maly w domu, to sie dogadamy jeszcze ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry