reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć wam ja dziś wzięłam się za porządki konkretne bo bez chłopa wariuje już:-( żeby tyle nie myśleć wymyślam co chwilę jakieś zajęcie:tak: lodówkę umyłam całą, zaraz za odkurzanie się wezmę i dalej za porządki, no muszę bo oszaleję z nudów:-)
Zajrzę nieco później;-)

reklama
nooo ja 3 pokoi odkurzyc nie moge :sorry: zaraz sapie i smaram i w glowie sie kreci... wiec na raty wszystko robie. Moze do wieczora skoncze :-D

ale mi dzis dzidzia skacze :-)

larvunia maly buszmen w brzuszku hehe
befatka wspolczuje ze twoj musi sie meczyc, dzieki za stronke, facet super to robi ale ma sprzet, ma tajski nozyk, ktory kosztuje okolo 250zl :eek: ale cudo tworzy

Ale leje nawet na spacer nie można iść:( a amelka chodzi i ciągle wymysla. Ja już posprzątalam ugotowalam dla nich rosół i swoje tez zjadłam ledwo zmiescilam to w siebie tak sie żołądek skorczyl:p

ania za 2 miesiace zjedziesz z kg ze hoho, kurde kazda z was bierze sie za siebie to chyba ja tez powinnam tylko pogoda mnie nie nastraja:-D
ale fakt nie ma nawet jak wyjsc :nerd:

Future milego imprezowania :tak:
ciacho nie kazda, nie nie nie ;-)

nooo mlody zasnol mi az sie zdziwilam, bo nie wygladal na spiacego :sorry:
moj pojechal do pracy na 12.00 i co ja mam robic teraz :confused2: NUDY :confused2:

Larvunia witaj w klubie nudzących się:-) może dzidzia ma czkawkę sądząc po opisie 21 tygodnia:-D;-)
Jejciu jak te dni wolno lecą, jak mam wytrzymać jeszcze 3 tygodnie:-:)szok: Moja już wciąż o tatę pyta, siedzi w oknie i wypatruje, wczoraj musiałam jej z plasteliny lepić tatę i Zuzię jak za rączkę idą na spacer bo sama mnie poprosiła, normalnie aż mnie się smutno zrobiło:sorry:

reklama
Hejka wszystkim w ten paskudny dzionek !!

Moje dziecko dzisiaj juz ma czwartą drzemke tak jej sie podoba aura za oknem :)

Lavrunia tez skusiłam sie na voucher do groty solnej zabiore mojego szkrabka a cio :)
tylko czekam na meila bo zlecenie jest w realizacji mam nadzieje ze nie robią w jajo.

Zmykamy dzisiaj na małą imprezke do znajomych mała sie wyspała to troszkę posiedzi z nami.
Miłego wieczorka

Do góry