reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madzia27- moj tez ma jutro urodziny, ale goscie już od dzisiaj.

wozeczka nie wygralam, bo juz za duzo uroslo, a kilka dni wczesniej poszly o 100 mniej. poczekam jeszcze. moze sie cos trafi z odbiorem osobistym gdzies w lubuskim ;)

a wogole to dzien dobry, dachowki mi zaraz pospadają tak wieje, pies nie spal, ten mlodszy, bo starszy gluchy i tego nie slyszal. bylo za gorąco w nocy, lezalam odkryta, Menzu mnie wkurzyl od rana wiec dzien zapowiada sie zajebiscie ;)
nie wiem od czego zacząć... sałatka?

reklama
a ja dzis na lunch mam szpinak z jajkiem i pomidorem ( salatka) a na obiad befsztyk z salata;p heheh
magda- no jak ten czas zapitala dopiero co na porodowce bylam;]

Future, a może jednak pomyślisz nad moim? :happy: Dowóz gratis;) I cene mogę obniżyć....

Befatka, nieźle z tymi lekarzami u Was...

Larvunia Ty szukasz zajęcia w domu...ja 3 lata szukałam i nie znalazłam. Tylko lat, forum itp. Masakra.....

A mi się udało troszke ciuszków po Izce sprzedać i jestem happy bo zbieram na lożko dla niej..... mam nadzieje ze jakos uzbieram ;(

Pr a Ty karmisz Jasia? w sensie piersią?

Ostatnia edycja:
witam i ja.
Pogoda do D...., a miałam iść na spacer i do mamy, a tu wieje. Młoda pojechała do babci. Ja mam dzisiaj naleśniki z serem, a szpinak miałam wczoraj z kruczkiem i makaronem.
mam dzisiaj gości i miałam mojej chrześniaczce kupić kredki akwarelowe, a sklep malarski zamknęli. Muszę zamówić na allegro i nici z niespodzianki dla niej. Muszę posprzątać, bo mam syf. I jeszcze się goście przestraszą.

A z tym hobby to ja też szukałam, swojego czasu pisałam i jak byłam na studiach to uczęszczałam do kółka poetyckiego, ale wielka ze mnie poetka to nie jest. Jakoś nie idzie mi pisanie. Działałam w wolontariacie, ale teraz nie mam na to czasu, bo mam dzieci. A lubiłam się opiekować zwierzakami i dzieciakami. Szkoda mi czasem tamtych lat.

a i jeszcze dużo ćwiczyłam, basen i siłownia. Lubiłam siebie tak zmęczyć, swojego czasu to bywałam tam codziennie, szczególnie na studiach, jak siłka i aerobik były za darmo. Teraz to zamówiłam do domu orbitreka i czekam, bo ma być w poniedziałek.

witam i ja.
Pogoda do D...., a miałam iść na spacer i do mamy, a tu wieje. Młoda pojechała do babci. Ja mam dzisiaj naleśniki z serem, a szpinak miałam wczoraj z kruczkiem i makaronem.
mam dzisiaj gości i miałam mojej chrześniaczce kupić kredki akwarelowe, a sklep malarski zamknęli. Muszę zamówić na allegro i nici z niespodzianki dla niej. Muszę posprzątać, bo mam syf. I jeszcze się goście przestraszą.

A z tym hobby to ja też szukałam, swojego czasu pisałam i jak byłam na studiach to uczęszczałam do kółka poetyckiego, ale wielka ze mnie poetka to nie jest. Jakoś nie idzie mi pisanie. Działałam w wolontariacie, ale teraz nie mam na to czasu, bo mam dzieci. A lubiłam się opiekować zwierzakami i dzieciakami. Szkoda mi czasem tamtych lat.

a i jeszcze dużo ćwiczyłam, basen i siłownia. Lubiłam siebie tak zmęczyć, swojego czasu to bywałam tam codziennie, szczególnie na studiach, jak siłka i aerobik były za darmo. Teraz to zamówiłam do domu orbitreka i czekam, bo ma być w poniedziałek.

kroma akwarelki zazwyczaj sa w empiku i bywaja w tesco

ja tak na szybko
wlasnie moj kupil 2 vouchery na wejscia do groty solnej, co dalej z tym?
dzwonilam do groty to niby mam cos odebrac z gazety lubuskiej???
ktos juz kiedys z tej stronki cos bral? jak to dziala?

edit:
chyba doczytalam... na maila przyjdzie, trzeba wydrukowac i okazac w grocie tjaaa?
asienka na gg pisze do Ciebie a tam cisza ;p

Ostatnia edycja:
reklama
witam
bylismy na zakupach, a teraz pizza siedzi w piekarniku mniam

a tak w ogole to wene mialyscie do pisania:-D

Do góry