reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Spotkanie chyba jeszcze trwa, bo coś cicho ;p. Ja padam z nóg cały dzień latałam robiąc coś w ogrodu. A teraz zabieram się za robienie babki ^^ (jak zwykle).

reklama
czesc :confused2:
zmeczona jestem
pojezdzilam dzis sobie czyms takim
peugeot_207_rc_1.jpg

a co tam :-D:-D:-D
jakis wazniakow mialam zawiesc do restauracji pozniej do hotelu i na stadion.... jejku jakie chamy :baffled::confused2: 4 ich bylo... ale dalam sobie z nimi rade ;-):-) Znajomy poprosil mnie o przysluge ;-) on mial ich wozic ale zaniemogl... z reszta on bedzie mnie zatrudniac wiec czulam sie by odwdzieczyc sie... Moj mial ich pozniej wozic... ale pracuje caly dzien ;(
tato mnie odwozil... i dostalam tzn marcelek dostal w spadku po moim bracie telewizorek stary maly eheheeh, bedzie mogl baje u siebie ogladac teraz ;p

laski a jak tam po spotkanku??

Ostatnia edycja:
laseczki gdzie jestescie tak dlugo plotkujecie??? :baffled::-)

larvunia fajna furka,widze robotke dzis odwalilas fajnie :tak:
fajnie ze marcelek dostal tv bedzie teraz u siebie ogladal bajeczki :-):-)

ide w pizamki wskakiwac z dziecmi :tak::tak:

Dobranoc i do jutra !!!

dobry wieczor:-)
no no widze ze spotkanko mozna zaliczyc do udanych,szkoda ze nie moglam przyjechac:eek::eek::eek:
juz sie nie moge doczekac czwartku,madziarena wiesz o ktorej mniej wiecej maja byc w m-czu?
ja padnieta jestem po calym dniu a raczej po calym tygodniu,niby mialam po mniej godz pracowac jak damiana nie ma a tu na odwrot:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
madzia pewnie smutno jak mama odjezdza cio?dobrze ze sa tel i internet:-):-)
larvunia no no jakie piekne cacko:-):-):-)a ja od miesiaca autem nie jezdzilam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a dawid wogule mleka nie chce mi pic a ni kaszek i tak mysle moze wogule jzu zrezygnuje tylko co ja mu dam w zamian!!!!!
dobranoc kochaniutkie

reklama
a ja spac nie moge :-:)-(
maniek zawiozl mame o 24 na pks :-(i czekam az wroci...
fajnie ze spotkanko udane a ile was tam bylo??

do jutra :tak::tak:

Do góry