reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam wieczorkiem póżnym już dla większości z nas Moja myszka usnęła w połowie mjakm...wreszcie cisza i chwila dla siebie:-) wcinam Zuzi płatki śniadaniowe z mlekiem jakoś mnie chętka naszła:-) no i czytam po troszku was;-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Nastała cisza więc mykam też do jutra
Miłych snów
Miłych snów
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Annes- bidula zapalenie jamy ustnej współczuję wam przechodzilismy przez to i dla mnie i dla amelki to był wielki koszmar. Tule mocno
C
ciasteczko
Gość
hej
annes wspolczuje, duzo drowka dla cory
annes wspolczuje, duzo drowka dla cory
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Dziewczyny potrzebuje pomysł na jakis dobry obiad dla męża oczywiscie z mięsem bo kompletnie nie wiem co mu na ta rocznicę zrobić
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Też się witam
reklama
witam i ja z kawa w te paskudna deszczowa pogode
leje od rana wrr...
malego zaprowadzilam plakal biedny nie chcial mnie puscic
chyba sie odzwyczail troszke jak nie chodzil teraz tyle...
ale jest jakas pani polka praktyke tam ma wiec moze bedzie mu razniej,a do tego jego polski kolega jest chory to szymek nie bedzie sie bawil z nikim heh...
Pr nie wiem co ci doradzic moze jakies zraziki zawijane hm..albo jakas pieczen,schab pieczony moze cos takiego
leje od rana wrr...
malego zaprowadzilam plakal biedny nie chcial mnie puscic
chyba sie odzwyczail troszke jak nie chodzil teraz tyle...
ale jest jakas pani polka praktyke tam ma wiec moze bedzie mu razniej,a do tego jego polski kolega jest chory to szymek nie bedzie sie bawil z nikim heh...
Pr nie wiem co ci doradzic moze jakies zraziki zawijane hm..albo jakas pieczen,schab pieczony moze cos takiego
Podziel się: