reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Wpadlam zyczyc spokojnej nocki...moje dzieciaczki zasnely juz o 19:45 :szok:
hania cos miala temp.38,2 mam nadzieje ze to tylko przejsciowe a nie jakas choroba:no:...

Martucha milo cie poznac jestem Magda i mieszkam w Miedzyrzeczu
:-)

reklama
dzieki za mile przywitanie;-) ja jestem Marta, mama Nikusia i mieszkam obecnie w Gorzowie;-)

hej twoj synus nie wiele starszy od mojego widze moj bedzie mial w maju 2 latka :-)
lobuziak z niego twoj tez tak lobuzuje??

a gdzie mieszkasz w Gorzowie??
ja bywam czasem na Gorczynie u rodzinki :-)

magdamir moj tez jest straszny lobuziak, wszedzie go pelno tylko my jestesmy troche po przejsciach szpitalnych wiec go hamuje;-)
ale masz fajnie z majowym brzdacem, mi sie strasznie marzy dzidzius z maja, juz nawet obliczylam kiedy musialabym zajsc w ciaze hehe:-D:-D

a w gorzowie mieszkalam na gorczynie ale od stycznia jestesmy na swoim i mieszkam prawie w centrum, kolo diagnostyki..

mialyscie juz jakies spotkanie mam?? moze na wiosne mozna by cos pomyslec??

hej ciotki klotki:-):-):-):-)
ogarne troche w domku i przyjdę:-):-):-)
wczoraj wróciłam baardzo późno, ale kupiłam sobie duzego stojącego bociana:-):-):-) może pomoże i dziecie jakieś mi podrzuci:-):-):-)
buziole do później:-):-)

UWAGA!!!!!!!

MAMY DZIECIĘ!!!:-):-):-):-)​

MARZENKA WŁAŚNIE NAPISAŁA:-):-) : DANIELEK MA 4200 I JEST ŚLICZNY:-):-):-):-):-)

GRATULACJE KOCHANA I WITAMY DANIELKA!!!!:-):-):-):-)

no to kochane zostałyśmy ciotkami:-):-):-):-)

Załączniki

• 909008zjlg6nboev.gif
    909008zjlg6nboev.gif
    39,4 KB · Wyświetleń: 16
  • 3757.gif
    3757.gif
    91,7 KB · Wyświetleń: 22
Serdeczne gratulacje dla dzielnej mamusi.Bobas 4200 to prawdziwy wyczyn.
Ale klocuszek z niego :szok::szok::szok:ciekawe czy poród byl naturalny czy cc??
Bardzo sie ciesze:-D:-D:-):-):-):-)Witaj Danielku!!!!
Juz nie moge doczekac sie fotek

reklama
urodziła sama:-) w szpitalu była od 2 w nocy, męczyłą się ze skurczami i bała się, że nie da rady z partymi
napisała:ja chce do domu spać!!!już mam dość!!!
:-):-):-):-)
dałą radę i mamy Danielka:-):-):-)

Do góry