reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hahahah no tak pyk pyk i juz;-);-)
A ja dostalam okres 1szy raz od lipca jakos-bralam zastrzyki to nie mialam.No i w sumie nie tesknilam

Ostatnia edycja:
dzien doberek mamuski co slychac???:-)

my po spacerku teraz gotuje zupke dzis ogorkowa,i popijam kawke :-)
a na kolacje robie dzis pizze i to 1 raz wiec trzymac kciuki oby mi wyszla :tak::tak:
pozniej skoczymy jeszcze raz na spacerek i po mloda :-)

no to milego dzionka laseczki...

A co tu takie puchy??
nikogo od rana nie ma...hmm...
ja wpadlam was poczestowac moja pizza :-)
wiem ze nie wyglada tak jak z pizzeri ale jak na moje zdolnosci kucharskie :-D:-D i na moj pierwszy raz to chyba nie jest zle nie??...w smaku jest ekstra no to papa laseczki smacznego!!:-D:-D

Załączniki

• zdjecie 012.jpg
    zdjecie 012.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 19
  • zdjecie 013.jpg
    zdjecie 013.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 19
Czesc Magda pizza wyglada apetycznie.Ja zawsze robie kwadratowa bo z nas straszne zarloki a tak to mam kilka kawalków wiecej:tak:;-):-D
Wlasnie usypiam mala a pozniej gonie do garów.
Dalej sie czuje jakby mi ktos przywalil patelnia w twarz ale zakupilam juz tabletki na zatoki wiec powinno powoli przechodzic.
No ale tez nie jestem zadowolona bo zepsula mi sie pralka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po moich wstepnych ogledzinach :D wnioskuje ze cos zapchalo odplyw i pralka nie wylewa wody.Jutro Jack do niej zajrzy
Milego wieczorku lachony moje kochane

:-Dhej kochane:-D
ja dopiero teraz bo zle sie czulam i spalam i dopieor teraz do mamy przyjechalismy na chwile,
teraz sie juz lepiej czuje ale strasznie lydki mnie bolaly ze nie moglam ustac to moj mi zimna woda polewal,do tego w koncu dzis seksik byl i mala mi spuchla i tak dziwnie,no ale jest juz lepiej,
az normalnie sie zdziwilam bo owszem mala mi puchla juz od jakiegos czasu ale zeby az tak!!!!
befatka co za chorobsko cie bierze?
larvunia druga dzidzia pewnie parke chcesz miec:-Dkochana bedzie dobrze
madzia pizza apetycznie wyglada:-)
beti aty gdzie i jak udaly sie zakupy z poznaniu?
mialas byc wieczorkiem i cio?
wpadne jeszcze potem

witam weekendowo...
pizza widac musi byc naprawde pychotka! mjami mjami...smaka narobilas :p
befatko zdrowka!
marzenka ciekawe kiedy urodzisz...

reklama
Do góry