reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc madzia jak tam pogoda u Was?
t strasznie siapi.... i caly tydzien ma byc taki niby :dry:

Hej u nas jakos do dupy dzis :tak::tak:
pochmurno jakby chcialo padac masakra co to w tym roku za wiosna..

pranko mi sie wypralo wlasnie ale czekam az mlody wstanie bo musze na balkon a on tam spi to nie bede mu tarabanic suszarka..
ide bulke wrzuce do piekarnika trza cos zjesc :tak::tak:

wczoraj bylismy sobie u znajomych taki niespodziewany wypad wrocilismy dopiero o 22,wysaczylam 2 drineczki hehe fajnie bylo :tak:
a wy widzialam na festynie byliscie :-)

reklama
Hej asienka
jak tam dziewczynki juz wstaly twoje??

my dzis na 16:30 jedziemy na bilans 3 latka :-):-)
pierwszy raz ide tu do lekarza
ciekawe jak szymon sie zachowa :confused:..znajac zycie nic nie bedzie chcial zrobic itp.
.:no:

o czesc asienka :-)
jak stan wody?

madzia bedzie dobrze na bilansie, dacie rade ;-)
tjaaaa bylismy an malym festynie... byla wata cukrowa za free, kukurydza za free no i losty za 2 zlote :-) no i weseli kapucyni :-) to impreza kolo moich rodzicow koscielna taka ale fajnie bylo :tak: i duzo atrakcji :tak: nawet mamy ciacho piekly i "co laska" bylo za kawalek ciasta :tak:, klaun byl, "ochrona" wojskowa hehehe...
pozniej poszlismy do teatru do mojego meza i na krzywego zesmy zjedli grilla :-D bo jakas impreza zamknieta byla z okazji dnia dziecka a mi moj nie powiedzial, poszlismy do niego, najedlismy sie a ten mi mowi ze to jakis zaklad z kostrzyna wykupil wsio... glupio sie nam zrobilo i ucieklismy heheheh
dzien pelen atrakcji hehehe a myslalam ze ta niedziela nudna bedzie :-D
troche padalo ale to nic.... jak zaczelo tak lac na maxa to ucieklismy do domu

bylismy wczesniej tez w ascanie ale tam wielkie G, nic sie nei dzialo prawie, jakies tam makiety kosmonautow byly , troche konkurencji dla starszych dzieciaczkow kolo lodziarni i koniec...

Ostatnia edycja:
no to larvunia fajnie spedzony dzionek mieliscie :-):-) zawsze to jakas atrakcja :-)

witaj Pr jak samopoczucie??

reklama
no zlatuje sie reszta no nareszcie :-)
hej hej laseczki :-)
ja standardowo zapraszam do siebie jak ktoras ma ochote ;-)

Do góry