reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
halo :)
zakupilam sobie wczoraj w koncu podkolanowki uciskowe tabletki i masc :) i juz kuruje swoje zaylaki :)
nie wyszlo takl drogo za kuracje bo podkolanowki kosztowaly tylko 34 zl :) a takie same na allegro widzialam po 70:szok: no i tabletki i masc paniw aptece dale mi tansze (zamienniki:)

Hellooł ;-)
Ania Pr to życzę powodzenia w kuracji i jak najszybszych rezultatów:tak: Muszę mojej mamie o istnieniu takich podkolanówek uciskowych powiedzieć, bo ona też ma problemy z żylakami. No i jeszcze na dodatek ma wielkie odciski, przez które bardzo ciężko jej chodzić:-( I co bidulka usunie to paskudztwo, to wiecznie na nowo odrastają...

lil tez mam mega problem z odciskami :( to sie nazywa modzele i podbo sa genetyczne tez co je usune i "zeskropie" to odrastaja... więc nawet nie moge ubrac zadnych odkrytych butów nie wspominajac juz o butach na obcasie bo w moim wypadku to 5 krokow i juz nie moge isc...

Oj, to Ty też biedna jesteś:-( Dla mojej mamy to nawet miękkie kapcie są twarde i cisną ją w te odciski... A racja że to genetyczne, bo moja mama po swoim tacie odziedziczyła, a ja też mam tendencje do "zgrubień" naskórka pod stopami, na razie mi to nie przeszkadza, ale nie wiadomo co będzie za jakiś czas:sorry2::baffled:

My szykujemy sie do sklepu,
pakowanko prawie skonczone chcemy wyjechac tak okolo 14 :-)
Szymek wlasnie sie sam ubiera trenuje hehe nawet dobrze mu idzie :-)

Pr zycze owocnych rezultatow :tak:
co do odciskow pod stopami to ja tez takie cosik posiadam nieraz dziadostwo troche boli ale jeszcze az tak nie dokuczja :no:

marzenka co tam dzis bedziecie porabiac??

ja narazie spadam bo jeszcze musze lepek umyc a o 12 juz po mloda do szkoly wiec dzis tak szybko wszystko...

hehe co my dzis bedzimey robic?:-Dwlasnie sie uszykowalam do miasta,za jakas godz wychodzimy wposzukiwaniu kaloszy dla dawidka:-D:-D:-Dno i drobne zakupy.
pozniej pewnie spanko:-D:-D:-Di na rower mamy wplanach :-):-)
madzia to juz dzis wyjezdzacie?no no kobieto pewnie stesknilas sie troszku cio?

Dzień dobry;-)
Madzia miłej i bezpiecznej podróży oraz mile spędzonego czasu w PL:-)

My dziś w domku posiedzimy jakoś nie mam ochoty nigdzie się dziś ruszać:no: leń jakiś siedzi...

daffi zapraszam na kawkę i ciacho;-)
Mój dziś znów do 18 jak wczoraj:sorry2: nietety...

reklama
Do góry