reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

beacia to dawaj do mnie:-) a ile jest do Krzeszyc z M-cza?

dobra ja na jakiś czas znikam muszę do sklepu puki nie pada na dobre bo nieciekawie się robi na zewnątrz

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie nie pada
Natalce - jeśli dobrze dojrzałam idą dwie dolne jedynki.
Oliwce - trzy piątki. Dwie przebite i jedna prześwituje. Oliwka na szczęście wszystkie zęby bezobjawowo przechpdziła.

Beacia - może Patryk będzię ząbkował jak Oliwka (w końcu mają wspólną prababcię to i geny wspólne jakieś mają).

Ostatnia edycja:
zabkowanie pelna para idzie, u mnie tyz, u starszej wychodza ostatnie stale a u mlodej pierwsze stale czyly 6
na tajnym naskrobalam

No ja już zakupy mam, obralam pyrki i już bym z chęcią jadła ale jednak poczekam na mojego pisał że dziś do 17.30 aż :( Zuzki dałam zupkę rosół z makaronem zjadła dość sporo. Idę sobie po ciacho słodkie za mna chodzi:)

A my dzis po szczepieniu na ktorym towarzyszyla nam kasia z izunia:* buziak dla was:*
waga Julki to: 7890g i tutaj zszokowana bylam niestety:(:(:(:(:( Julka stracila na wadze az ponag 1 kg!!!:szok: choc pediatra mowila ze to nic takiego bo jej waga jest jaknabardziej normalna..ale jesli tak dlaej pojdzie to zaczne sie martwic... sama pediatra zauwazyla ze julka jest strassznie ruchliwa wszystkie zabwki ciagla.. zaczyna pelzac smiesznie..troszke ponad rozwija sie jak na swoj wiek ale ogolnie wszystko jest wporzadku! placzu wielkiego nie bylo. bylo po jednym wkluciu w raczki i jedno wklucie w nozke.. przy tych w raczke nie zwrocila uwagi nic a nic ale przy tym w nozke troche sie rozplakala! a najgorsze bylo to ze jak kobita sie wkula to julka wyrwala noge i kobitka siebie ukula igla az jej krew poleciala no i Julka musiala zostac ponownie ukluta.... ale jak tylko wzielam ja na raczki juz byla cichutko.. ubralam ja i jak szlam to na szczescie poszla nyny:)

dzielna julcia:-)
a jeszcze niedawo pani dr mowila ze za duzo wazy, lekarzom niedogodzisz, pewnie jak zmienilas jej jadlospis to widocznie przynioslo takie efekty i skoro wazy normalnie to nie ma co sie martwic:-)
a teraz dzieci szybciej pewne rzeczy osiagaja niz my kiedys, postep cywilizacyjny rowna sie ewolucja bo prawda jest tak ze czlowiek podlega w dalszym ciagu ewolucji

larvunia bez bolu sie obeszlo hehe teraz chyba chetniej bedziesz odwiedzac dentyste?

ciasteczko zaprzyjazniac sie z pania dentystka nie mam zamiaru :sorry2: jeszcze ide raz i koniec :sorry2: wiem ze nie bolalo ale co sie strachu najadlam to moje :sorry2: przeciez ja na kiblu od rana siedzialam hehehehehe :-D

reklama
Do góry