reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

beti ojej to juz 30 tydzien :) jak sie czujesz?
lili- duuzo zdrowka nie nawidze jelitowki a u nas to norma mnie trzyma po tydzien czasu albo i dluzej zawsze masakra

reklama
no ja jelitówki tfu tfu jeszcze nie miałam i wcale nie chce zeby przylazła
PR no ja właśnie nie wiem jak ten suwaczek liczy, wg tabelki na 28 dni, to jestem w 31 i 3 dni, ale niech bedzie tak, nie chce mi sie zmieniać narazie ;-) w sumie ok już teraz, mężo mi kupił rogala do spania, to już nie wstaje jak inwalidka rano ;-) tylko prawie jak 18`nastka hehe
icon_lol.gif
brzusio rośnie, dziewczyny moje mówią, że z dnia na dzień coraz większy :-) niech rosnie i wiosna przychodzi, co się rozpakuje ;-)

Lili- nie zazdroszę jelitówki. Ja przez nią w szpitalu wylądowałam tak się odwodniłam, ale szybko po podaniu kilku kroplówek doszłam do siebie. Najgorsze jak dziecko złapie.

Beti- na kiedy ty masz termin???Tak chyba w okolicach maja??? ja w maju rodziłam i jest tak cudnie, z dzieckiem szybko na dwór można wychodzić. Nie jest jeszcze upalnie, jak dla mnie to najlepsza pora:tak:

My już wróciliśmy. Małego położyłam już, bo zrobił się marudny:baffled:zaczął mi płakać. Wogóle to nabił sobie guza na czole, bo przy stole stanął i przewrócił sie:sorry2:wyrodna matka nie dopilnowała dziecka.

termin mam na 21 maj, ale gin powiedział, ze od 28 kwietnia moge się zacząć rozpakowywać ;-)
maj to super msc, moja Pati jest z maja, wiosna i nowe życie, rewelacja ;-)

a guz nie pierwszy i nie ostatni ;-)

obiecalam wiec jestem:-D:-D

aneteczka rany twoj miloszek juz ma 9 miesiecy:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:
poczekaj poczekaj to dopiero poczatek:-D:-D

beti no to mezus dba o ciebie,i tak ma byc:-D:-D:-D:-D:-D
heheheh

o jelitowce sie nie wypowiem bo nigdy nie mialam:-D:-D:-D

dawid dzis dostal ten prezent na roczek tzn dzinsy koszula i koszulka w autka,ubralam i jest jak taalalalala:-D:-Dtaki przystojniak z niego ze ho ho no to ubierzemy w dzien imprezy:-):-)
a od psiapsioly taczke z zabawkami do piasku:-):-):-):-)
zmykam na serialiki:-D
lili jak ten tort?mialas sily robic?jak sie czujesz?
dobranoc mile panie:-)

witam wieczornie
to sie kobito narobilas, fotke pozniej wklej tego swojego dziela:-)
ja dzisiaj wogole jestem padnieta no sporo tez sie nachodzilam
udanej imprezki beacia:tak::-)
marzenka rosnie ci maly przystojniak:-)

Witam
ja dopiero wrocilam od mamy bo juztro do pracy ide i malego bylam zawiezc.
na komisji ok :)trwalo to to wszystko 5 minut.okreslili ze 5 % uszczerbku na zdrowiu i od razu do reki pieniadze dali wiec zdziwilam sie bo myslalam ze bede czekac z pol roku.
mlody chyba jednak nie ma tej ospy.mielismy isc dzisiaj do lekarza mojego ale wszystko mu zeszlo wiec nie poszlam no bo nie powiem ze bylo cos ale juz nie ma :)mysle ze moze go pchly pogryzly bo niania ma psa i 2 koty a ja cos takiego mialam jak mnie pogryzly.
mnie wzielko na kielki ostatnio i bardzo mocno wzielam sie za hodowle :):):)juz pierwsze plony zebrane i pyyyycha.pierwsze robilam w sloiku i troche zamieszania bylo ale teraz juz w kielkownicy i jest super
poczytam co naskrobalyscie i mykam spac
milej nocy:)

reklama
dzien dobry:-)

blondi to supr ze kase dali od razu:-D:-D:-D
ja dzis pedze na zakupy roczkowe,prawie wszytsko mam juz kupione ale pozostaly jeszcze kieliszki do szampana bo nie mam ,alkohol i takie tam,:-)

lce zrobic kawke i mojego brzdaca przebrac:-)

Do góry